Lifestyle Smile Κόσμος

Μπράντλεϊ Κούπερ: Η πολιτικός, Χούμα Αμπεντίν, είναι η νέα του σύντροφος

Πρόκειται για την 45χρονη πολιτικό με ενεργό δράση στο Δημοκρατικό Κόμμα και πρώην σύζυγο του Άνθονι Γουίνερ - Το φημολογούμενο νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε πάει χώρια στο φετινό Met Gala
Ακούστε το άρθρο

Τρία χρόνια χρειάστηκε, απ’ ό,τι φαίνεται, ο  Μπράντλεϊ Κούπερ για να ξεπεράσει την Ιρίνα Σάικ και να προχωρήσει στη ζωή του. Το ζευγάρι χώρισε το 2019 έπειτα από φήμες που ήθελαν τον Κούπερ να έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Lady Gaga μετά τη συνεργασία τους στο «A Star is Born».

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο ηθοποιός είναι σε σχέση με την Χούμα Αμπεντίν. Πρόκειται για την 45χρονη πολιτικό με ενεργό δράση στο Δημοκρατικό Κόμμα και πρώην σύζυγο του Άνθονι Γουίνερ, πρώην μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Η Αμπεντίν είναι επίσης μία από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Χίλαρι Κλίντον.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι Κούπερ και Αμπεντίν έδωσαν το «παρών» στο φετινό Met Gala που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου, αλλά όχι μαζί. Μέχρι ώρας καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

πηγή:πρώτο θέμα

Όλη η επικαιρότητα