Lifestyle

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Προβληματίζει η τραγουδίστρια – Ανέβασε 11 παρόμοιες γυμνές φωτογραφίες

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προχώρησε σε τέσσερις αναρτήσεις μέσα σε λίγα λεπτά στο Instagram, δημοσιεύοντας συνολικά 11 γυμνές φωτογραφίες με την ίδια πόζα. Αναστατωμένοι οι θαυμαστές της.
Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμό προκαλούν οι πρόσφατες αναρτήσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στους θαυμαστές της, καθώς η τραγουδίστρια δημοσίευσε 11 γυμνές, σχεδόν ίδιες φωτογραφίες της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έκανε τέσσερις αναρτήσεις την ίδια μέρα, στις οποίες ποζάρει ολόγυμνη, κρατώντας το στήθος της με τα χέρια της και καλύπτοντας με emoji απόκρυφα σημεία του σώματός της.

Η καθεμία από αυτές τις αναρτήσεις περιλαμβάνει μια σειρά από παρόμοιες φωτογραφίες, στις οποίες αλλάζει το φίλτρο του Instagram. Μάλιστα, και οι τέσσερις αναρτήσεις μοιάζουν μεταξύ τους, αφού έχουν παρόμοιες πόζες.

Πολλοί από τους followers της έσπευσαν να σχολιάσουν όσα δημοσίευσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, διερωτώμενοι “τι έχει πάθει η Μπρίντεϊ;” και γιατί επέλεξε να ανεβάσει τις εν λόγω φωτογραφίες.

“Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τέτοιο. Θέλεις να τραβήξεις απλά την προσοχή”, έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

Μεγάλη μερίδα θαυμαστών της σχολίασαν πως “κάτι δεν πάει καλά με τη συμπεριφορά της τραγουδίστριας”, εκφράζοντας την ανησυχία τους για την ψυχική υγεία της ποπ σταρ.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεκίνησε τις απανωτές δημοσιεύσεις της με τα παρακάτω καρέ και στη συνέχεια πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram τις υπόλοιπες – και ακόμη πιο τολμηρές – φωτογραφίες της.

Όλη η επικαιρότητα