Business

My market: Αυτό το καλοκαίρι ας είναι το καλύτερό μας παρέα με το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ!

Με θετική διάθεση και δροσερή αύρα, απαραίτητη για τις καλοκαιρινές στιγμές, το νέο τεύχος ήρθε για να μας κρατήσει συντροφιά στις στιγμές χαλάρωσης, όπου κι αν βρισκόμαστε!
Ακούστε το άρθρο

Το νέο τεύχος των My market φέρνει ένα φρέσκο αέρα καλοκαιριού που όλοι έχουμε ανάγκη!

Με θετική διάθεση και δροσερή αύρα, απαραίτητη για τις καλοκαιρινές στιγμές, το νέο τεύχος ήρθε για να μας κρατήσει συντροφιά στις στιγμές χαλάρωσης, όπου κι αν βρισκόμαστε! Μέσα από τις σελίδες του, μας δίνει ιδέες και μας εύχεται ένα καλοκαίρι πιο ξένοιαστο και πιο ελεύθερο, γεμάτο δυνατές εμπειρίες που θα γίνουν πολύτιμες αναμνήσεις για το χειμώνα. Ας το ζήσουμε με όλες μας τις αισθήσεις!

Ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις της εποχής, στο περιοδικό μπορεί κανείς να βρει πληροφορίες για τις διατροφικές αξίες που είναι χρήσιμες για τον οργανισμό μας, καλοκαιρινές συνταγές που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους, αλλά και άρθρα για την ευεξία, την ψυχολογία και τις διακοπές, πάντα στη φιλοσοφία του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ.

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market, αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό μέσω του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας των My market, με τίτλο +πράττω.

Όλη η επικαιρότητα