Ηλεία

My name is Dimitropoulou… Andromachi Dimitropoulou!

dhmhtropoulou_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αναμφίβολα ήταν το πρόσωπο των τελευταίων ημερών μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο «The Voice» του ΑΝΤ1 το βράδυ της Κυριακής των Βαΐων…

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου από τα Λεχαινά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τραγουδώντας στον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού το «κλασικό» Ελληνικό τραγούδι “Άλλα μου λεν’ τα μάτια σου” αναγκάζοντας πολύ κόσμο ν` ασχοληθεί μαζί της, τόσο για την φωνή της όσο και για την γενικότερη εμφάνιση της και το ύφος της εκτέλεσης του τραγουδιού (σε πιο free style με ελαφρά στοιχεία jazz)… αποτέλεσμα αυτής της εμφάνισης ήταν να την επιλέξει στην “ομάδα” του ο Μιχάλης (τραγουδιστής του pop γκρουπ Stavento)…

Ο Μιχάλης ήταν αυτός που πάτησε το κόκκινο κουμπί και επέλεξε την Ανδρομάχη για να συμπληρώσει την ομάδα του με τους 16 παίκτες.

Σήμερα δεν είναι αυτή που θα απαντήσει στις ερωτήσεις μας αλλά εμείς που θα προσπαθήσουμε να την «αποκωδικοποιήσουμε» βασιζόμενοι σε όλα όσα είδαμε στις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στον ΑΝΤ1…

Να σημειώσουμε πως η επόμενη εμφάνιση της Ανδρομάχης Δημητροπούλου στον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού «The Voice» θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα…

 

  • Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου γεννήθηκε πριν 20 χρόνια στη Γερμανία (όπως ο Ρέμος αλλά και η Βανδή!) αλλά περίπου στα 10 της ήρθε στα Λεχαινά. Έχει και μια μικρότερη αδελφή 10 ετών.
  • Σπουδάζει Γερμανική Φιλολογία στην Αθήνα ενώ παράλληλα τραγουδά σε μαγαζί στο Γκάζι («Γκαζοχώρι»).
  • «Φαίνομαι ανοικτός άνθρωπος αλλά είμαι κλειστός. Δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστική. Για μένα κορυφαία τραγουδίστρια είναι η Γλυκερία»… είπε στην εκπομπή «Στο πρωινό», όπου εμφανίστηκε το πρωί της Μ. Δευτέρας έχοντας δίπλα της την κολλητή της φίλη Κατερίνα Αναστασιάδου.
  • Ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία 4 χρόνια (σ.σ. επαγγελματικά εδώ κι ενάμιση χρόνο), έχοντας τραγουδήσει σε διάφορους χώρους στην ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών, στην Αμαλιάδα αλλά και στην Αθήνα. Η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό ήταν στα 16 της σε μια σχολική γιορτή ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους συμμαθητές της αφού κανείς δεν ήξερε ότι τραγουδούσε!
  • Η μητέρα της Αγγελική Διονυσοπούλου την συνόδεψε στο τηλεοπτικό πλατό… η ίδια εμφανίστηκε και στο βίντεο-παρουσίαση της Ανδρομάχης λίγο πριν εμφανιστεί στο «The Voice».
  • «Το όνειρο μου είναι, κάποια στιγμή να με ακούει κάποιος στο ραδιόφωνο και να λέει: “αυτή είναι η Ανδρομάχη”»… «η τελευταία μου σκέψη πριν ανέβω στη σκηνή είναι ότι: “τώρα πρέπει να τα δώσω όλα!”»… δήλωσε μεταξύ άλλων στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση η Ανδρομάχη.
  • «Μου αρέσουν τα παλιά τραγούδια. Δεν μου αρέσει να τα “πειράζω”, για κάποιο λόγο ειπώθηκαν έτσι και έκαναν επιτυχία»… δήλωσε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα Μπίπ» (ΑΝΤ1) το βράδυ της Μ. Δευτέρας εντυπωσιάζοντας τον ίδιο ακόμα περισσότερο όταν λίγες στιγμές αργότερα τραγούδησε Βίκυ Μοσχολιού!

Όλη η επικαιρότητα