Lifestyle

Μy name is Ferles… Takis Ferles!

ferles_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο και για αρκετά χρόνια έμεινε στην Αθήνα ζώντας από… «μέσα» πολλά σπουδαία events…

Το τελευταίο διάστημα ο Τάκης Φερλές κινείται στο χώρο του nightlife αποτελώντας μια από τις πιο γνώριμες φιγούρες και σήμερα είναι ατυτος που απαντά στις ερωτήσεις μας…

 

 

Από τον Γιώργο Γουβιά

gougio@hotmail.com

 

 

 

Ο Τάκης με… τρείς λέξεις;

Χιούμορ… τρέλα … αγάπη!

 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου «motto»;

 

Κάντε κάτι που να κάνει κάτι!

 

Ζώντας και δουλεύοντας στην Αθήνα για πολλά χρόνια στο παρελθόν έχεις παρακολουθήσει αμέτρητα events… είτε συναυλίες, είτε διάσημους djs… τι έχεις να θυμάσαι περισσότερο;

 

Χμ… όπως είπες είναι αμέτρητα… αυτά όμως που θυμάμαι περισσότερο είναι κάποιες συναυλίες. Ανάμεσα τους αυτές της Shakira, του George Michael, της Madonna στις οποίες ήμουν παρόν και κατά την διάρκεια του στησίματος των τεράστιων σκηνών που είχαν. Επίσης δυο ακόμα συναυλίες για τις οποίες με… ξεσήκωσαν να πάω αφού δεν άκουγα τέτοιου είδους μουσική ήταν στο Terra Vibe στη Μαλακάσα… η πρώτη ήταν αυτή των Metallica και η δεύτερη ήταν με τους Rammstein η οποία μου έχει μείνει πραγματικά αξέχαστη λόγο του απίστευτου show που παρουσίασε το συγκεκριμένο συγκρότημα. Όσον αφορά στους Dee Jays… μπορώ να πω ότι είδα και άκουσα τους πάντες! Άκουσα Dee Jays από όλο τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν στην Αθήνα με κορυφαίο Live DJ Set τον Danilo Vigorito σε ένα Old School Techno Party!

 

Πως ήταν η συνεργασία σου με έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς όπως ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος;

 

Άψογη, διασκεδαστική και γεμάτη γνωριμίες, εμπειρίες και… πολύ τρέξιμο τις περισσότερες φορές! (γέλια)… Θεωρώ ότι ήταν τιμή μου που ήμουν στο Team του Μιχάλη για οκτώ χρόνια…

 

Ο Πύργος και η Ηλεία γενικότερα σε τι… ταχύτητες κινούνται;

 

Δυστυχώς… οι ρυθμοί είναι πολύ αργοί και όπως διαμορφώνεται η κατάσταση λόγω και της κρίσης τείνουν να… φρενάρουν εντελώς! Εν μέρει για την κατάσταση ευθύνονται και οι τοπικοί μας άρχοντες!

 

Αυτή τη σεζόν σε συναντάμε να… τσεκάρεις στο Queen Club… πως αντιμετωπίζεις τα πράγματα από το συγκεκριμένο πόστο;

 

Ναι, το τελευταίο διάστημα βρίσκομαι εκεί… το «τσεκ» σαφώς και είναι ένα από τα σοβαρότερα πόστα ενός μαγαζιού αυτού του είδους αφού απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Παράλληλα όμως υπάρχει το χαμόγελο και ο… χαβαλές τα οποία είναι απαραίτητα συστατικά στην λίστα της διασκέδασης σε μια τέτοια δουλειά γενικότερα. Πόσο μάλλον σε ένα καινούριο χώρο όπως είναι το Queen Club που ξεφεύγει από τα δεδομένα του Πύργου.

 

Εκτός από χρήματα τι άλλο πρέπει να διαθέτει κανείς για να περάσει καλά στην έξοδο του;

 

Σίγουρα πρέπει κανείς να έχει τη διάθεση για να βγεί έξω. Αυτό συνεπάγεται με την καλή ψυχολογία… αν αυτά συνδυαστούν και με καλή παρέα πιστεύω ότι έχεις σοβαρούς λόγους για να περάσεις πολύ καλά!  

 

Εσύ πόσο συχνά βγαίνεις έξω τα βράδια;

Εξαρτάται από το γενικότερο mood το οποίο, όπως σε όλους τους ανθρώπους, είναι αποτέλεσμα πολλών παραμέτρων… εκτός κι αν είσαι πιτσιρικάς και τότε δικαιολογείσαι κάθε βράδυ να θες να είσαι έξω…

Οι φιλίες στο χώρο της νύχτας είναι πιο… ανθεκτικές ή πιο ευάλωτες;

 

Όπως σε όλους τους χώρους έτσι και στο nightlife οι φιλίες είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι. Καταλήγουμε λοιπόν στο ανθεκτικές οι οποίες είναι απειροελάχιστες αφού οι ευάλωτες απλά… χάνονται!

 

Εκτός nightlife… ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου στα οποία αφιερώνεις τον χρόνο σου;

 

Χρόνο αφιερώνω στο ψάρεμα που μου προσφέρει ηρεμία. Επίσης με τα τρία σκυλιά που έχω μπορώ να… ξεφεύγω «καταναλώνοντας» ευχάριστα τον περισσότερο χρόνο μου κάνοντας καθημερινές προπονήσεις για διάφορα κυναθλήματα και εκπαιδεύσεις για την καλύτερη συμβίωση του έκαστου ιδιοκτήτη με τον τετράποδο φίλο του.

 

Ας πούμε ότι το 2014 θα μπορούσες ν` αλλάξεις τρία πράγματα… ποια θα ήταν αυτά;

Χα!… μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα που θα θελα να αλλάξω μέσα στο 2014 θα ήταν… η ποιότητα ζωής του κόσμου… τους 300 της βουλής που μακάρι να ήταν οι 300 της Σπάρτης και το τρίτο είναι προσωπικό και δεν θα σας το αποκαλύψω… (γέλια)

 

Όλη η επικαιρότητα