Ψυχαγωγία

My Style Rocks 3: Το color blocking της παίκτριας δεν άρεσε καθόλου στον Λάκη Γαβαλά

Ακούστε το άρθρο

Στο δεύτερο επεισόδιο του νέου κύκλου του My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τις συμπαίκτριες τους και την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.

Κάποιες τα κατάφεραν ενώ κάποιες άλλες απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους.

Μια από τις παίκτριες που απογοήτευσαν ήταν η Βασιλική Σουλάνη η οποία με concept «πηγαίνω σε color blocking party» εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ρούχα σε έντονα χρώματα.

Η συγκεκριμένη εικόνα δεν άρεσε καθόλου στον Λάκη Γαβαλά ο οποίος δεν βρήκε κάτι σωστό στο look της.

«Τα σκουλαρίκια τα πετώ. Μετά βγάζω αυτή τη διαγώνια τσάντα και την πετώ. Η φούστα αυτή δεν έχει κανένα στυλ, το τοπ είναι απαράδεκτο σαν χρώμα, δεν σου χαρίζει τίποτα. Το πιο άσχημο πράγμα στο υπέροχο πρόσωπό σου είναι αυτό το μακιγιάζ. Το μακιγιάζ ή το κάνουμε έντονο ή δεν το βάζουμε.

Έκανες ένα μακιγιάζ που είναι μεταξύ του θα το τελειώσει, δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Θεωρώ ότι άφησες πολύ γυμνό το επάνω. Όταν βγάλεις το πανωφόρι δεν θα έχει κάτι χαριτωμένο επάνω στο σώμα σου και θα είναι κρίμα. Αυτό το τιραντάκι σε αυτό τοπ το θεωρώ πολύ μίζερο.

Αυτή η τσάντα είναι άχρηστη. Είναι φτωχικό και δεν είναι εμπνευσμένο, δυστυχώς. Θα είμαι πάρα πολύ κακός άνθρωπος, αλλά θα σου βάλω 1», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

via

Όλη η επικαιρότητα