WEB tv Ελλάδα

Μύκονος: Έτσι πέθανε ο 22χρονος στο Super Paradise! (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ακόμη δεν μπορεί η Μύκονος να συνέλθει από τη νέα τραγωδία που γράφτηκε στο νησί… Μια βόλτα με τζετ σκι αποδείχθηκε μοιραία για έναν 22χρονο άνδρα το μεσημέρι του Σαββάτου, 17.08.2019…

Όλα έγιναν περίπου στις 16:45 το απόγευμα, όταν το ζευγάρι των Ιταλών αποφάσισε να κάνει βόλτα με το τζετ σκι, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθήσει.

Σε έναν απλό ελιγμό με το ταχύπλοο, το ζευγάρι έπεσε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ο νεαρός Ιταλός ανασύρθηκε νεκρός με τη φίλη του σε κατάσταση σοκ να μη μπορεί να εξηγήσει αυτό που συνέβη.

«Σε έναν απλό ελιγμό πέσαμε μαζί στη θάλασσα. Δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω τι έγινε», είπε η νεαρή στις Αρχές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει προανάκριση για το περιστατικό, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Μυκόνου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι γιατροί υποστηρίζουν πως υπέστη αναρρόφηση στην προσπάθειά του να κολυμπήσει.

Οι Αρχές πήραν κατάθεση και από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης με τα τζετ σκι, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η επιχείρηση είχε λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας που ορίζονται από τον νόμο. Τόσο ο 22χρονος όσο και η φίλη του φορούσαν κανονικά τα σωσίβιά τους.

Μύκονος – Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: OpenTV

Όλη η επικαιρότητα