Ελλάδα

Μυλοπόταμος: Η χήρα του 22χρονου τον αποχαιρετά με μια μαντινάδα

Η δολοφονία του 22χρονου έχει σημάνει συναγερμός στο χωριό του Μυλοποτάμου για το ενδεχόμενο βεντέτας.
Ακούστε το άρθρο

Με μια συγκλονιστική μαντινάδα η σύζυγος του νεαρού πατέρα που έπεσε θύμα δολοφονίας από το χέρι του 44χρονου συγχωριανού του στο Μυλοπόταμο, αποχαιρετά τον άντρα της λίγη ώρα πριν τον συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία.

Με ανάρτησή της στο Facebook η γυναίκα, που τη Δευτέρα αναγκάστηκε να βαφτίσει το μόλις 40 ημερών παιδί της, όπως υπαγορεύει το έθιμο, σήμερα ψάχνει το κουράγιο και την δύναμη για να πει το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της. Η δολοφονία του 22χρονου έχει σημάνει συναγερμός στο χωριό του Μυλοποτάμου για το ενδεχόμενο βεντέτας.

Στο προφίλ της η σύζυγος του νεαρού άντρα αναφέρει «δεν σε άφησαν να χαρείς το γιο σου άντρα μου. Πως τον αποχωρίστηκες απού δεν είχες άλλο, το γιο σου απού θα ναι μοναχός στου δρόμου του το ζάλο. Στο νέϊκό σου πρόσωπο ζωγραφισμένη η θλίψη, που΄ναι ο αέρας τση χαράς δα μπλιό για να φυσήξει. Οντέ μου το πρωτόπανε πως θελα το πιστέψω, πως ήπρεπε τον υστερνό χαιρετισμό να πέψω…».

Η σορός του αδικοχαμένου 22χρονου βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειας από τη μία το μεσημέρι, ενώ στις πέντε θα γίνει η κηδεία του στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα