Ηλεία

Μυρτιά Πύργου: Συλλήψεις για πυροβολισμούς και κάνναβη

Ακούστε το άρθρο

   Έναν 19χρονο, που πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον δυο ατόμων, συνέλαβαν στη Μυρτιά, το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο, ένα πλαστικό πιστόλι και 41 φυσίγγια.

Εξάλλου, το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθησαν στη Βάρδα – σε δυο ξεχωριστές περιπτώσεις – δυο άντρες ηλικίας 32 και 28 χρόνων αντίστοιχα. Σε αστυνομικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν – από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας – στους ίδιους και σε οχήματα που οδηγούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.

Τέλος, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων ηλικίας από 33 έως 35 ετών, οι οποίοι είχαν εκθέσει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των τεσσάρων ανήλικων τέκνων τους, τα οποία περπατούσαν ανάμεσα σε αυτοκίνητα στο Κατάκολο και επαιτούσαν.

Όλη η επικαιρότητα