Γυναίκα

Μυστικά της αποπλάνησης κάθε αρσενικού τις γιορτές

newego_large_t_821_106156138_type11878.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όσα δεν λέει το στόμα σου

Δώσε μεγάλη βαρύτητα στην γλώσσα του σώματος που αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχεία μιας γυναίκας – φωτιάς. Ο τρόπος που περπατάς, στέκεσαι, κάθεσαι αντικατοπτρίζει την προοπτική σου απέναντι στη ζωή και σε όσα σου φέρνει. Σκέψου απλά πως η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει και θα είναι πολύ δύσκολο να την αλλάξεις αργότερα. Αν σε δει να γυρίζεις από πολυθρόνα σε πολυθρόνα με το ποτό στο χέρι, το κεφάλι κατεβασμένο στο πάτωμα και την απόγνωση ζωγραφισμένη στα μάτια, πόση αυτοπεποίθηση να υποθέσεις πως έχεις;

Κούνα το σου λέω, κούνα το

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις τον εαυτό σου, από τον τρόπο που περπατάς. Δεν μπορεί να μην έχεις παρακολουθήσει ούτε μία ταινία όπου στο πιο σημαντικό πάρτι, τα αντρικά βλέμματα για να θαυμάσουν την θα που μπαίνει σαν βασίλισσα της πασαρέλας, με περπάτημα που τσακίζει κόκκαλα. Πριν το ρεβεγιόν, κάνε εξάσκηση στο περπάτημά σου με σκοπό να το βελτιώσεις. Θα πρέπει να περπατάς σαν γυναίκα, με περίσσια αυτοπεποίθηση, σπάσιμο της μέσης και των γλουτών (πες όχι στις υπερβολές). Για αναδείξεις το περπάτημά σου στο πάρτι της νέας χρονιάς, φόρεσε τα πιο ψηλά τακούνια που έχεις στην ντουλάπα, βάλε το κολλητό φόρεμα που θα αναδείξει τους γλουτούς σου και περπάτα με χάρη. Καθώς μπαίνεις στο χώρο, φρόντισε να διατηρείς την οπτική επαφή με όλα τα αρσενικά λυγίζοντας τους ώμους ελαφρά ενώ διατηρείς το γεμάτο αυτοπεποίθηση χαμόγελο σου.

Πιάσε κουβεντούλα

Αφού εντοπίσεις το υποψήφιο θήραμα, φάτον με τα μάτια. Με ελαφριά βήματα προσέγγισέ τον σε απόσταση αρκετά κοντινή για να του πιάσεις την κουβέντα αλλά όχι υπερβολικά κοντά, χωρίς να του αφήνεις άλλη επιλογή. Χάρισε του ένα γρήγορο αλλά λαμπερό χαμόγελο, κοίταξέ τον για ένα με δύο δευτερόλεπτα και μετά στρέψε το βλέμμα σου αλλού. Αν σου χαμογελάσει και σε κοιτάξει είναι ανοιχτός στη γνωριμία. Αν σε αποφύγει με το βλέμμα ή φύγει μακριά, είτε δεν ενδιαφέρεται, είτε είναι καπαρωμένος, είτε ντρέπεται υπερβολικά. Και στις τρεις περιπτώσεις σταματάς να επιμένεις και στρέφεις την προσοχή σου αλλού.

Αυτοσχεδίασε

Αντίθετα με ότι πιστεύεις οι έτοιμες ατάκες δεν λειτουργούν επιτυχώς. Καλύτερα να ξεστομίσεις κάτι που να συμφωνεί με την περίσταση παρά το χιλιοειπωμένο `’μου δανείζεις την φωτιά σου”. Αν το πάρτι περιλαμβάνει και μπουφέ μπορείς να μιλήσεις για το φαγητό ή απλά να απαντήσεις σε ό,τι σε ρωτήσει εκείνος. Αν αγχώνεσαι υπερβολικά, χρησιμοποίησε το βασικό σχήμα των πέντε ερωτήσεων- ποιος, τι, πότε, γιατί και πού και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Μην σταματάς να μιλάς

Διατηρώντας πάντα το χαμόγελο, προχώρησε την κουβέντα σας με πιο βαθιές ερωτήσεις του τύπου: `’πως αισθάνεσαι τώρα που τελειώνει η χρονιά”. Αν βρεις κάποιο ελεύθερο κι κρεμασμένο, παράσυρέ τον προς τα εκεί. Θα ήταν ευχής έργο αν βρισκόσασταν με την αλλαγή του χρόνου κάτω από το γκι, παρασύροντας τον να σε φιλήσει.

Από ευγένεια ή από ενδιαφέρον

Αν κάποιος συνεχίζει να σου μιλά από ευγένεια και όχι από ερωτικό ενδιαφέρον, θα τερματίσει τη συνομιλία σας στην πρώτη ευκαιρία. Κάνε ένα τεστ. Βρες μια δικαιολογία (π.χ πρέπει να πας στην τουαλέτα) για να τον αφήσεις για μερικά λεπτά. Αν τον βρεις να σε περιμένει ακούνητος στη θέση του, κάτι τρέχει με εσάς.

Από τα μάτια πιάνεται…

Αν σκεφτείς πως το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε από τον εξωτερικό κόσμο περνούν μέσα από τα μάτια μας, καταλαβαίνεις γιατί η οπτική επαφή αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά που μπορείς να παίξεις στο πεδίο του φλερτ. Ή μήπως δεν έχεις ακούσει για τους κεραυνοβόλους έρωτες που ξεκίνησαν με μια ματιά στα πεταχτά. Τρεις είναι οι βασικοί τρόποι για να τον αιχμαλωτίσεις με μια ματιά:

Το σκανάρισμα των 4 ½ δευτερολέπτων: μια φυσιολογική ματιά σε κάποιον δεν διαρκεί πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Στα 4 ½ θα το πιάσει το νόημα και αυτό το κάτι παραπάνω που ζητάς.

Γύρω γύρω και πάλι σε εκείνον: αφού τον κοιτάξεις αρκετά, πάρε το βλέμμα σου από πάνω του. Σε μερικά δευτερόλεπτα θα πρέπει να ξαναστραφείς προς εκείνον. Είναι σαν να του λες: `’Μου άρεσες εξαρχής και συνεχίζεις να με ελκύεις παρόλο που έψαξα σε όλο το χώρο για κάποιον καλύτερο”.

Κάνε τα γλυκά μάτια: αν νομίζεις πως η φράση βγήκε τυχαία κάνεις μέγα λάθος. Το τρεμοπαίξιμο των ματιών και των βλεφαρίδων αποτελούσε και αποτελεί μεγάλο όπλο σαγηνεύματος των γυναικών.

Εμπρός καλά μου ποδαράκια

Δώσε σημασία στον τρόπο που κάθεσαι και στο πως τοποθετείς τα πόδια σου, ακόμα κι αν δεν είναι δύο μέτρα σαν της Σκλεναρίκοβα. Για παράδειγμα το σταύρωμα των ποδιών είναι ένα από τα πιο έκδηλα σημάδια πως φλερτάρεις με κάποιον. Αν μάλιστα το πόδι που έχεις σταυρώσει ακουμπά στον αστράγαλο τότε μάλλον του δείχνεις πως είναι η τυχερή του βραδιά. Αν θέλεις να τον κάνεις να κοιτάζει τα πόδια σου, άλλαξε σταύρωμα στα πόδια πολύ συχνά. Που θα πάει, θα το παρατηρήσει το καυτό σου μίνι.

Και Θεά και light

Tελευταία αλλά πολύ σημαντική συμβουλή. Το πρώτο βράδυ της γνωριμίας μην μπεις σε μεγάλες λεπτομέρειες της ζωής ή της καριέρας σου. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις τη γνωριμία στο επίπεδο της πρώτης επαφής. Αν τον ζαλίσεις με άπειρες λεπτομέρειες για το πόσο πολλές ώρες δουλεύεις ή το πόσο πολύ κουράζεσαι, μπορεί να τον αποθαρρύνεις να θελήσει να σε γνωρίσει καλύτερα. Άλλωστε ,αν τα πείτε όλα το πρώτο βράδυ του ρεβεγιόν, τι θα

έχετε να λέτε στα υπόλοιπα ραντεβού της χρονιάς που θα ακολουθήσουν.

Με ποιους άντρες θα πρέπει να αποφύγεις το φλερτ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς:

1. Ο ταξιτζής: αν δεν διαθέτεις αυτοκίνητο, σίγουρα θα βρεθείς να περνάς πολλές ώρες μέσα στο ταξί. Μην ενδώσεις στις ορέξεις του γλυκύτατου κατά τα άλλα κλάδου των αυτοκινητιστών. Σίγουρα, τέτοιες ημέρες τους λείπει η οικογένεια και η αγαπημένη τους, αλλά εσύ δεν θα γίνεις αντικαταστάτρια καμίας άλλης.

2. Ο οδηγός του διπλανού αυτοκινήτου: με τίποτα μα με τίποτα μην ενδώσεις στη γνωριμία με τον τύπο του διπλανού αυτοκινήτου. Μπορεί να πηγαίνετε δίπλα δίπλα από την Συγγρού μέχρι την Κηφισίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως γίνατε και κολλητοί. Τέτοιοι άντρες έχουν συνήθειο να κάνουν γνωριμίες του αυτοκινήτου και πίστεψέ με δεν είσαι η πρώτη που γνώρισε με αυτό τον τρόπο, όσο κι αν προσπαθεί να σε πείσει. Ψάξε τις γνωστές σου, όλο και κάποια θα έχει γνωρίσει ένα τύπο μπλαζέ με σπορ διθέσιο και ίδιες πινακίδες με τις δικές του, κατά μήκος της ίδιας διαδρομής.

 Πηγή :womenonly.gr

Όλη η επικαιρότητα