Ελλάδα

Μυστήριο με το βρέφος που πέθανε από εγκαύματα – «Φως» θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση

Πριν από τρεις ημέρες η 32χρονη μητέρα του και η 60χρονη γιαγιά έκαναν μπάνιο στο βρέφος με το νερό να είναι καυτό γεγονός που του προκάλεσε εγκαύματα στα πόδια.
Ακούστε το άρθρο

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τα αίτια θανάτου ενός βρέφους 15 μηνών που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων με την αστυνομία να συλλαμβάνει τη μητέρα και τη γιαγιά του.

Σύμφωνα με τον παιδίατρο που το εξέτασε ήταν μελανιασμένο, χλωμό και παγωμένο. Δεν είχε σφυγμό και καρδιακό παλμό από την ανακοπή που είχε υποστεί και ήταν νεκρό όταν έφτασε στο ιατρείο του.

Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ προκειμένου το 15 μηνών κοριτσάκι να μεταφερθεί στο Παίδων με τους γιατρούς να διακρίνουν εκεί σοβαρά εγκαύματα στα πόδια του.

Πριν από τρεις ημέρες η 32χρονη μητέρα του και η 60χρονη γιαγιά έκαναν μπάνιο στο βρέφος με το νερό να είναι καυτό γεγονός που του προκάλεσε εγκαύματα στα πόδια. Του έδωσαν παυσίπονο αλλά η κατάσταση του χειροτέρεψε μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του.

Η μητέρα και η γιαγιά του συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν. Οταν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έρευνα θα πέσει φως στην υπόθεση για τα αίτια θανάτου του βρέφους.

Όλη η επικαιρότητα