Ελλάδα

Μυστήριο με τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης στα Τρίκαλα: Οι γιατροί της έβαλαν μέχρι και βηματοδότη

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους.
Ακούστε το άρθρο

Το συμβάν με τη 15χρονη από σχολείο του Βύρωνα στην Αθήνα, όπου είχε πάει εκδρομή στα Τρίκαλα, έγινε γύρω στη 1 το βράδυ.

Στην ιατροδικαστική εξέταση (νεκροψία – νεκροτομή) στρέφονται τα βλέμματα μετά τον ξαφνικό θάνατο 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα μέσα σε νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζε.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το συμβάν με τη 15χρονη από σχολείο του Βύρωνα στην Αθήνα, όπου είχε πάει εκδρομή στα Τρίκαλα, έγινε γύρω στη 1 το βράδυ.

Κάποια στιγμή δεν αισθάνθηκε καλά, έχασε τις αισθήσεις της και αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Μιλώντας στο trikalaola.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου είπε ότι λίγο μετά τις 1.17 τα ξημερώματα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων την μαθήτρια, όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι συνέδεσαν μέχρι και εξωτερικό βηματοδότη στη μαθήτρια, δυστυχώς όμως τίποτα δεν στάθηκε αρκετό για την κρατήσουν στη ζωή.

Οι γονείς της κοπέλας ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν μέσα στη νύχτα όπου ενημερώθηκαν από ψυχολόγους του νοσοκομείου για την τραγική κατάληξη του παιδιού τους. Ενώ αυτή τη στιγμή οι ψυχολόγοι βρίσκονται δίπλα και στους συμμαθητές της κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως είπε ο κ. Γρηγορίου, στο χώρο υπήρχε γιατρός, που έκανε και αυτός ότι μπορούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Απαντήσεις για το τραγικό γεγονός θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει.

Κεραμέως: Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη

Στον θάνατο της 15χρονης μαθήτριας, αναφέρθηκε με ανάρτησή της στα social media, η Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός Παιδείας συλληπήθηκε την οικογένεια της μαθήτριας.

“Η τραγική απώλεια μαθήτριας στα Τρίκαλα μας γεμίζει θλίψη και οδύνη. Επικοινώνησα με τους γονείς της, με τον διευθυντή του σχολείου και τη συνοδό της εκδρομής. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος” αναφέρει σε ανάρτησή της η Νίκη Κεραμέως για τη 15χρονη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα.

Δήλωση του Νίκου Φίλη για το θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα

“Συγκλονίζει ο θάνατος της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα κατά τη διάρκεια εκδρομής του σχολείου της”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης και προσθέτει:

“Το γεγονός ότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο το νεαρό κορίτσι πέρασε από τη χαρά της διασκέδασης με τους συμμαθητές της στην ανυπαρξία, μας κάνει να λυπούμαστε ακόμη πιο βαθιά. Πληροφορηθήκαμε το μεγάλο αγώνα των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση για τα αίτια του θανάτου της. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Κουράγιο!”.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Όλη η επικαιρότητα