Κόσμος

Μυστήριο: Βρέθηκαν νεκρές δύο αδελφές, δεμένες μεταξύ τους με ταινία

Ακούστε το άρθρο

Φως στις συνθήκες θανάτου της Τάλα και Ροτάνα Φαρέα, 16 και 22 ετών αντίστοιχα, προσπαθεί να ρίξει η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Οι δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές, δεμένες μεταξύ τους με μονωτική ταινία, στον ποταμό Χάντσον, ανοικτά των ακτών του Μανχάταν. Οι δύο κοπέλες ζούσαν στη Βιρτζίνια και είχαν καταγωγή από τη Σαουδική Αραβία. Δεν έφεραν εμφανή σημάδια τραύματος, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Βρέθηκαν δεμένες με ταινία, στο ύψος της μέσης και στα πόδια. Και οι δύο φορούσαν μαύρο καλτσόν, μαύρο παλτό με γούνινο γιακά.

Οι δύο αδελφές το είχαν σκάσει πολλές φορές από το σπίτι τους. Η Τάλα είχε δηλωθεί αγνοούμενη από το αρμόδιο Εθνικό Κέντρο στις 24 Αυγούστου. Όμως ο συναγερμός ήρθη αφού αποκαλύφθηκε ότι βρισκόταν με τη μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία είχε μετακομίσει πριν από λίγο καιρό στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Daily News.

Οι αρχές εξετάζουν και το σενάριο της συμφωνίας αυτοκτονίας των δύο κοριτσιών. Ορισμένοι αναφέρουν το ενδεχόμενο να πήδηξαν από τη γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την περιοχή όπου εντοπίστηκαν οι σοροί τους. Ομως, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα