Προγνωστικά

Nτέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ την Κυριακή στη Super League

Ακούστε το άρθρο

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» 

Το αθηναϊκό ντέρμπι, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League. Την Κυριακή, στις 19:30, θα ξεκινήσει στη «Λεωφόρο» το μεγάλο παιχνίδι. Και οι 2 ομάδες θέλουν τη νίκη, ο Παναθηναϊκός για να πιάσει στη βαθμολογία την αντίπαλό του και η ΑΕΚ για να μεγαλώσει στους 6 πόντους τη διαφορά τους.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές

Στο Πάμε Στοίχημα θα βρείτε πολλές στοιχηματικές επιλογές, περισσότερες από 300, για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, μεταξύ άλλων για τις συνολικές κάρτες, τον παίκτη που θα δεχτεί κόκκινη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δώσει ασίστ, το δοκάρι, το πρώτο γεγονός που θα συμβεί (πλάγιο άουτ, φάουλ, ελεύθερο από το τέρμα, κόρνερ ή γκολ), τα πολλαπλά σκορ.

Εκτός από τα ελληνικό ντέρμπι, με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα», προσφέρονται ακόμα ο αυριανός αγώνας (17:15) της La Liga, Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα και το παιχνίδι της Δευτέρας (22:00) στην Premier League Έβερτον-Σαουθάμπτον.

Ενισχυμένες αποδόσεις θα βρείτε στο Πάμε Στοίχημα και στο μπάσκετ, στο σημερινό παιχνίδι (21:00) της Euroleague, Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, στην αγορά «Νικητής Αγώνα».

«Επιστροφή Στοιχήματος», «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης»

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, στα ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Κυριακή, 18:30).

Συνεχίζονται και προωθητικές ενέργειες, «Στο Παρά 1» και «Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Σε όλους τους αγώνες της Premier League και στο ντέρμπι της Super League Παναθηναϊκός-ΑΕΚ προσφέρονται οι «Πόντοι Αξιολόγησης Παικτών», ενώ για τα πιο δυνατά ματς, από σήμερα έως τη Δευτέρα, θα βρείτε ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

Όλη η επικαιρότητα