Ηλεία Πολιτική

Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ηλείας: Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές

Κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή μέσα σε κλίμα ενότητας!
Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα για ευρεία συμμετοχή μέσα σε κλίμα ενότητας και ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών, απεύθυνε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Ηλείας.

Σε αυτό αναφέρει: «Η μεγάλη προοπτική που άνοιξαν οι 270.000 (5.800 στην Ηλεία), φίλοι και μέλη του Κινήματος Αλλαγής για να ολοκληρωθεί είναι απαραίτητη η μεγάλη συμμετοχή, πάλι και αυτήν την Κυριακή. Να σιγουρέψουν έτσι το μήνυμα για ανανέωση και ενότητα που έστειλαν την πρώτη Κυριακή. Να μετατρέψουν την ευκαιρία που έδωσαν στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, για ισχυρή Σοσιαλδημοκρατία και συσπείρωση των ευρύτερων δυνάμεων του χώρου, σε πραγματικότητα. Να ενισχύσουν έτσι την νέα ηγεσία για να κάνει τα απαραίτητα βήματα ώστε να αναδείξει το Κίνημα Αλλαγής σε πρωταγωνιστική δύναμη, για την δημοκρατική ομαλότητα και την πολιτική σταθερότητα για το καλό της χώρας.

Καλούμε όλους τους φίλους και τα μέλη που ψήφησαν την προηγούμενη Κυριακή, χωρίς πολώσεις και αντιπαραθέσεις που πληγώνουν, να έρθουν και αυτήν την Κυριακή στις κάλπες, μαζικά και ενωτικά, για να ολοκληρωθεί η εκλογή του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής».

Όλη η επικαιρότητα