Αιτωλοακαρνανία

Ν. Φαρμάκης: “Σε δύο μόλις χρόνια καλύψαμε μεγάλη απόσταση”

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο το Στρατηγικό Συνέδριο για την Δυτική Ελλάδα

Οι κρίσιμοι τομείς της περιφερειακής ανάπτυξης και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας τέθηκαν επί τάπητος στο Στρατηγικό Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2021» που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο το Σάββατο, 20 Νοεμβρίου. 

Νεκτάριος Φαρμάκης: “Σε δύο μόλις χρόνια καλύψαμε μεγάλη απόσταση”

“Έργα και δράσεις ύψους 76 εκ. ευρώ από εθνικούς πόρους και 136 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ, χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια και υλοποιούνται σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία. Συνολικά, δηλαδή, ένα ποσό άνω των 200 εκ. ευρώ έχει διατεθεί στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Και επιπλέον, χρηματοδοτούμε την υλοποίηση 465 επενδυτικών σχεδίων που δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην Αιτωλοακαρνανία

Σε δύο μόλις χρόνια καλύψαμε μεγάλη απόσταση και μετατρέψαμε σε πράξη τη δέσμευση για αποκατάσταση των ενδοπεριφερειακών ανισοτήτων, ως βασική προϋπόθεση για την συνολική και ολόπλευρη ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.

Όμως δεν φτάσαμε ακόμα ούτε στη μέση του δρόμου. Συνεχίζοντας τη στενή συνεργασία με τους Δήμους και τους άλλους φορείς, διαμορφώνουμε την Αιτωλοακαρνανία του 21ου αιώνα. Έναν τόπο όμορφο, με ισχυρή παραγωγική δύναμη και μεγάλη εξωστρέφεια” τα κυριότερα σημεία από την ομιλία του Νεκτάριου Φαρμάκη στο συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2021»”

Όλη η επικαιρότητα