Ηλεία

Νέα Φιγαλεία: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το Γιώργο Κολώκα στο τελευταίο του ταξίδι

Το τελευταίο αντίο στο Γιώργο Κολώκα είπαν το απόγευμα της Κυριακής σε κλίμα οδύνης, η οικογένειά του, φίλοι και συνάδελφοί του καθώς και δεκάδες πολίτες, στο Κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία όπου ετάφη ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της περιοχής.

Η εξόδιος ακολουθία τελέσθει στον ίδιο ναό, παρουσία δεκάδων φίλων και συγγενών από πολλές περιοχές της Ηλείας και της Μεσσηνίας.

Ο Γιώργος κατάφερε να φτάσει τα χρόνια του Ιησού, πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από μικρή ηλικία για το χαμόγελο του και τους εξαιρετικούς τρόπους με τους οποίους κατάφερνε πάντα ακόμα και τους εχθρούς του να τους κάνει φίλους του. Εξαιρετικός στη δουλειά του εργάστηκε μαζί με έναν άλλο αδελφικό του φίλο σε πολύ γνωστό και μεγάλο εστιατόριο στο Περιστέρι Αττικής, ενώ τους τελευταίους μήνες βρίσκονταν σε σχέση με μια πολύ καλή κοπέλα με την οποία είχε αρραβωνιαστεί και αποφάσισαν να κατέβουν μόνιμα στο χωριό ώστε να βοηθήσουν την υπόλοιπη οικογένεια σε μια οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στη Κεντρική Πλατεία Νέας Φιγαλείας. Πάντα καλοδιάθετος και με τα πειράγματα του ήταν η ψυχή της παρέας όποια και αν ήταν αυτή.

Ανήμερα της Παναγίας ο Γιώργος έδωσε το παρών στο Πανηγύρι στη Φασκομηλιά Φιγαλείας, ενώ στις 16 την επόμενη δηλαδή μέρα παραβρέθηκε στη συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα που είχε διοργανώσει η ομάδα της καρδιάς του, ο Α.Ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας στον οποίο αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Το Σάββατο όμως, ο Γιώργος δεν ξύπνησε ποτέ και νωρίς το πρωί η είδηση για τον ξαφνικό θάνατό του προκάλεσε ΣΟΚ στη τοπική κοινωνία με φίλους και συγγενείς να μην μπορούν να πιστέψουν τι κακό τους βρήκε. Καταστήματα εις ένδειξη πένθους έμειναν κλειστά ενώ το χωρίο έχει παγώσει αυτές τις ώρες μπροστά στην είδηση αυτή.

” Γιώργο, πολλοί φίλοι σου αποφασίσαμε σήμερα, να ταξιδέψουμε μαζί σου ως την πόρτα του παραδείσου και να σε αφήσουμε στα καλύτερα χέρια, μέχρι να έρθουμε και εμείς όποτε αποφασίσει ο Ύψιστος. Έφυγες πολύ νωρίς, πάρα πολύ νωρίς και είχες ακόμα πολλούς αγώνες να δώσεις και στο γήπεδο αλλά και εκτός. Έχουμε χρέος να μη σε ξεχάσουμε ποτέ! Έχουμε χρέος να σε θυμόμαστε κάθε στιγμή στο γήπεδο, στο δρόμο, στο μαγαζί.. θα συνεχίζουμε να σε θυμόμαστε γιατί πάντα θα είσαι η ψυχή της παρέας μας..Καλό Παράδεισο φίλε..να μας περιμένεις..οι φίλοι σου”.

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Όλη η επικαιρότητα