Ηλεία

Ν. Ηλεία: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 65χρονης – Με βίαζαν διαδοχικά και απειλούσαν

Ακούστε το άρθρο

Κόβουν την ανάσα οι λεπτομέρειες για τον βιασμό της 65χρονης στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως που έγιναν γνωστές από την κατάθεσή της, αναδεικνύοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η άτυχη γυναίκα στα χέρια των δυο αδίστακτων κακοποιών που μέχρι στιγμής αποφεύγουν τη σύλληψη και έχει κηρυχθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Η κατάθεσή της περιγράφει βήμα βήμα τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των βιαστών της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 65χρονη ανέφερε πως βράδυ της Κυριακής του Πάσχα εισέβαλαν  σπίτι της δυο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και ο ένας την έπιασε από τα μαλλιά, ενώ ο άλλος άρχισε να την απειλεί πως θα την κάψει ζωντανή σε περίπτωση που δεν τους δώσει χρήματα και χρυσαφικά. Μάλιστα, η 65χρονη τρομαγμένη ανέφερε πως ο δράστης που την απειλούσε ότι θα της βάλει φωτιά και θα την κάψει ζωντανή, κρατούσε στα χέρια του ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό, ίσως οινόπνευμα ή ακόμα και βενζίνη και τελικά δεν δίστασε να βάλει φωτιά στις κουβέρτες στο κρεβάτι της, για να της αποδείξει πως είναι σε θέση να κάνει την απειλή του πράξη.

«Τους έδωσα τα χρήματα που είχα στο πορτοφόλι μου, περίπου 250 ευρώ και κάτι κοσμήματα που είχα σε μια θήκη, εκλιπαρώντας τους παράλληλα να μην μου κάνουν κακό», εκμυστηρεύτηκε η 65χρονη που επεσήμανε στην κατάθεση πως όταν άνοιξε το πορτοφόλι της για να δώσει τα χρήματα, οι δυο αδίστακτοι ληστές είδαν την τραπεζική της κάρτα. «Ο συνεργός του πρώτου άνδρα είδε την κάρτα και αμέσως την έβγαλε από το πορτοφόλι μου και με χτύπησε για να του δώσω το Pin», τόνισε. Ο ένας από τους δράστες, με την κάρτα στα χέρια και αφού γνώριζε το Pin, έφυγε από το σπίτι προκειμένου να πάει σε κοντινό ΑΤΜ και να σηκώσει χρήματα από τον λογαριασμό της.

Εφιάλτης… δίχως τέλος!

Ωστόσο, ο πραγματικός εφιάλτης για την 65χρονη είχε μόλις ξεκινήσει. Ο κακοποιός που έμεινε να την προσέχει για να μην ειδοποιήσει την αστυνομία, άρχισε να τη βιάζει κατ’ εξακολούθηση. Το μαρτύριο της γυναίκας όμως δεν σταμάτησε εκεί. Όταν επέστρεψε ο συνεργός του δράστη και μάλιστα άπραγος, καθώς δεν υπήρχαν χρήματα στον λογαριασμό της γυναίκας, τη βίασε και αυτός διαδοχικά και εκ νέου μαζί με τον συνεργό του. Αφού ολοκλήρωσαν το αποτρόπαιο έργο τους, οι δράστες έφυγαν από το σπίτι αφήνοντας τη γυναίκα δεμένη σε καρέκλα για να μην είναι σε θέση να ειδοποιήσει τις αρχές. Τελικά η 65χρονη κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για τον εφιάλτη που έζησε και μάλιστα στην κορυφαία μέρα για την Ορθοδοξία και τον τόπο.

Με την καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, άμεσα ενεργοποιήθηκε και η Ασφάλεια Πύργου για να διενεργήσει εξειδικευμένες έρευνες για το περιστατικό. Η 65χρονη, μετά την κατάθεση μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για να την εξετάσει ιατροδικαστής, που θα συντάξει το πόρισμα όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που παρήγγειλε στο αρμόδιο εργαστήριο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών της Ασφάλειας Πύργου είναι σε πλήρη εξέλιξη και καλό δρόμο και ίσως σύντομα υπάρξουν εξελίξεις.

Όλη η επικαιρότητα