ΕΠΣ Ηλείας

Ν. Κόροιβος Κατσαρού – Ηλειακός Βαρθολομιού 2-1: Πρώτη νίκη  ελπίδας με…  «φωνές»

Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, πέτυχε χθες στην έδρα του ο Ν. Κόροιβος Κατσαρού, επικρατώντας με σκορ 2 – 1 του Ηλειακού Βαρθολομιού στο ντέρμπι των «νεοφώτιστων» της κατηγορίας! Ήταν μια νίκη ελπίδας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μετά το άσχημο  ξεκίνημα των τριών πρώτων αγωνιστικών, με τον Ηλειακό όμως να φωνάζει για τη διαιτησία και τους βοηθούς Ας. Λαζαρή και Βασιλοπούλου, και ιδίως για τη φάση στο 90΄, υποστηρίζοντας ότι του ακυρώθηκε καθαρό γκολ! Όπως επίσης φωνάζει και για τη φάση που προήρθε στο 44΄ το 1 – 0 από αυτογκόλ του Κορκού, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί οφ – σαιντ! Στην επανάληψη και στο 70΄ ο «δαιμόνιος» Νικολακόπουλος με έξοχη ατομική προσπάθεια κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ για το 2 – 0 ο ίδιος! Οι φιλοξενούμενοι που ξαφνιάστηκαν από την αντίδραση των γηπεδούχων, μείωσαν στο 80΄ με φοβερό βολέ  στο «Γ» του Πανόπουλου, με τον Ραυτόπουλο, για να ακολουθήσουν τα όσα προαναφέραμε, με το ακυρωθέν γκολ στο 93΄ από τον βοηθό Ας. Λαζαρή του Βαρθολομιού!

Ν. ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Πανόπουλος Νικολακόπουλος(85΄Μπουτσικάκης), Σπηλιωτόπουλος Σ.,  Νταρζάνος, Τόλιας, Ψάρρης,  Μαρνέρας, Βλασσόπουλος, Γαλανόπουλος, Οικονομίδης(80΄ Τσάμης), Σπηλιωτόπουλος Α. (90΄Γαλάνης).

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κολλίντζας, Μαργαρώνης Α.(75΄Πανόπουλος), Γιούλης, Χατζηγιάννης, Μπελεκούκιας, Δ. Τσουκαλάς, Ραυτόπουλος,  Κορκός(46΄Λόξας), Αντωνάτος(65΄Ράπτης),  Π.Τσουκαλάς, Σπ. Μαργαρώνης(46΄Κουλούρης).

Όλη η επικαιρότητα