Ηλεία

Ν. Κοροβέσης: Είδε την αποκατάσταση του δρόμου της Αρήνης

Ακούστε το άρθρο

Συνεχές το ενδιαφέρον του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού – Πολιτισμού για τις τεχνικές παρεμβάσεις – Αυτοψίες και σε άλλα σημεία Κοινοτήτων Δήμου Ζαχάρως, ενώ ακολουθεί Φιγαλεία – Αρτέμιδα – Μάκιστο

Την αποκατάσταση του δρόμου στο σημείο που βρίσκεται το κοιμητήριο της Αρήνης του Δήμου Ζαχάρως επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, καθώς επρόκειτο για ένα έργο που είχε «παλέψει» και ο ίδιος προσωπικά, με στόχο να αλλάξει η εικόνα της περιοχής και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες.

Άλλωστε ο Ηλείος Αυτοδιοικητικός δείχνοντας και την ιδιαίτερη ευαισθητοποίησή του στα θέματα του Δήμου από τον οποίο κατάγεται και δραστηριοποιείται, πριν από λίγους μήνες, βλέποντας τη δύσκολη κατάσταση στον συγκεκριμένο δρόμο, είχε υποσχεθεί την αποκατάσταση στους κατοίκους της περιοχής, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε με τη συνεργασία και τη βοήθεια που παρείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης.

ΔΙΑΔΟΧΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Στο μεταξύ ο κ. Κοροβέσης με αμείωτο ενδιαφέρον ενημερώνεται διαρκώς για τα έργα στην περιοχή που εκτελούνται από την Περιφέρεια, επιβλέποντας μεταξύ άλλων τα έργα για τη βελτίωση δρόμων και σε Μηλέα, Χρυσοχώρι, Μίνθη κ.λπ..

Όπως τόνισε η κατάσταση των οδικών σημείων στη Ζαχάρω, όπως και στη δημοτική ενότητα Φιγαλείας ήταν σε κακή εικόνα και γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια όπου αυτό είναι εφικτό για τεχνικές παρεμβάσεις.

Σημείωσε μάλιστα εδώ και το χαρακτηριστικό παράδειγμα της οδού των μαρτυρικών χωριών Αρτέμιδας και Μακίστου που σε πολλά σημεία θυμίζουν «βομβαρδισμένο τοπίο» και για τα οποία σύντομα θα δρομολογηθούν οι απαραίτητες εργασίες.

Όλη η επικαιρότητα