Ηλεία

Ν. Κοροβέσης: Σύντομα θα είναι έτοιμος ο δρόμος Ροβιάτα – Σαβαλίων

Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό έργο που θα αλλάξει την όψη της περιοχής και θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της περιοχής, τόσο των κατοίκων όσο και γενικότερα των διερχομένων είναι αυτό που κατασκευάζεται με γρήγορους ρυθμούς για την κατασκευή του δρόμου Ροβιάτας – Σαβαλίων από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.

Την παραπάνω δήλωση έκανε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης ο οποίος επισκέφθηκε τα σημεία των εργασιών, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Χρήστο Μπιλίρη. Και οι δύο συνομίλησαν με μέλη των τεχνικών συνεργείων, ενημερώθηκαν για την πορεία του έργου και όπως τόνισαν θα έχει σύντομα ολοκληρωθεί και οι πολίτες θα μπορούν να βλέπουν έναν δρόμο καινούργιο που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές συνθήκες και θα παρέχει καλύτερη δυναμική συγκριτικά με το σύνολο και τις ιδιαιτερότητες αυτής της περιοχής.

Στο σημείο αυτό τόσο ο κ. Κοροβέσης όσο και ο κ. Μπιλίρης, ευχαρίστησαν και πάλι τον συνάδελφό τους Αντιπεριφερειάρχη στον τομέα των έργων κ. Μαυρομμάτη προς τον οποίο είχαν μιλήσει για τη σπουδαιότητα της προαναφερόμενης οδικής αρτηρίας, και συνεργάσθηκαν μαζί του για την επίτευξη υλοποίησης του δρόμου.

Όλη η επικαιρότητα