Γ Εθνική

Υπεκφυγές Κουρμπανά: «Δεν έχω παράπονο από τους ανθρώπους της ομάδας!» – Τι δήλωσε για την αποχώρηση του

Δέκα μέρες μετά την αιφνίδια αποχώρηση του από τον Πύργο και τον Πανηλειακό, μιας και δε βρήκε χρόνο ούτε να χαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε, ο Νίκος Κουρμπανάς «φιλοξενήθηκε» την περασμένη Δευτέρα από τους Γρηγόρη Παλούμπη και Γρηγόρη Τσεκούρα στο Radio – Aigialeia και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της αποχώρησης του από τους ερυθρόλευκους.

Ο νέος τεχνικός του Παναιγιάλειου αφού αρχικά εξήρε την συμπεριφορά ων ανθρώπων της ομάδας και στη συνέχεια τόνισε ότι κάτι καλό χτίζεται στον σύλλογο, αναφέρθηκε χωρίς ιδιαίτερη σαφήνεια πάντως, αλλά περισσότερο με υπεκφυγές στους λόγους, οι οποίοι τον έκαναν να αποχωρήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Στον Πύργο βρήκα μια πολύ ωραία κατάσταση, με πολύ καλούς ανθρώπους και φτιάξαμε ένα πολύ ωραίο πράγμα. Όταν φύγει ο θυμός, τότε θα φανεί ακόμα καλύτερα τι καλό φτιάχτηκε εκεί. Κάτι πολύ καλό, που φτιάχτηκε με μένα, από κοινού, μαζί με τους ανθρώπους του Πανηλειακού.

Κι όταν φύγει ο θυμός, αλλά μόνο τότε, θα καταλάβουμε ακριβώς και τους λόγους που έφυγα. Μάλλον ως τώρα, δεν καταλάβαμε καλά το γιατί, αλλά όταν φύγει ο θυμός θα καταλάβουμε!

Σε αυτό που πρέπει να σταθούμε είναι ότι, οι άνθρωποι αυτοί μου φέρθηκαν πολύ καλά και δεν υπάρχει τίποτα κακό να πω γι’ αυτούς τους. Θέλω να τονίσω ξανά είναι ότι φτιάξαμε μαζί μια πολύ καλή ομάδα και αυτό είναι κάτι που θα τα δείξει ο χρόνος.

Στην ερώτηση των παρουσιαστών αν θα άφηνε τον Παναιγιάλειο για μια ακόμα καλύτερη πρόταση όπως ό π.χ. βοηθός του Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό, ο έμπειρος τεχνικός απάντησε:

«Είναι η χρονική συγκυρία, είναι διάφοροι λόγοι, είναι πολλά τα θέματα που ένας προπονητής μπορεί να αποφασίσει να φύγει από μια ομάδα για να πάει σε κάποια άλλη. Δεν είναι μόνο αυτό που αναφέρθηκε ότι η καρδιά μου είναι στον Παναιγιάλειο. Δεν πούλησα ποτέ οπαδιλίκι! Είναι πολλά θέματα, αλλά να μην το συζητήσουμε περισσότερο αυτό. Να συμπληρώσω μόνο, για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, ότι, η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που είχε πολλές παραμέτρους».

Ανεπίσημο ντεμπούτο Κούτση το Σάββατο

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις των ερυθρόλευκων συνεχίζονται σε καθημερινή βάση στο προπονητικό κέντρο του Πανηλειακού στη Συντριάδα, με τον Γ. Κούτση να προσπαθεί καθημερινά να εμφυσήσει στους ποδοσφαιριστές του την φιλοσοφία του και αντιστρόφως, οι παίκτες της ομάδας να προσπαθούν να καταλάβουν μέρα με τη μέρα τι ζητάει από αυτούς ο νέος τεχνικός.

Προληπτικά εκτός μένει τις τελευταίες μέρες ο Καπετανάκης ο οποίος νιώθει μια ενόχληση στην μέση ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία ενώ ο Νικολόπουλος ακλουθεί συντηρητικό πρόγραμμα.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Γ. Κούτση στον πάγκο των νταμπλούχων Ηλείας θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, όταν οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας στον Πύργο την Αχαϊκή του Αλ. Γαβριλόπουλου, ομάδα που θα συναντήσουν φέτος και στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Όλη η επικαιρότητα