Categories: Ηλεία

Ν. Σιαψάλης: Ο εμπορικός κόσμος χρειάζεται συσπείρωση

Share

Στην ανάγκη συσπείρωσης και ομόνοιας του εμπορικού κόσμου, καθώς και στη συμμετοχή με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο στις επερχόμενες εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου τον ερχόμενο Ιούλιο, στάθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Νίκος Σαψάλης κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας στη Σοχιά.

Ο κ. Σαψάλης εξέφρασε την ελπίδα του πως θα κατέβει ένας συνδυασμός στις εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Πελοποννήσου που είναι προγραμματισμένες για τις 2 και 3 Ιουλίου.

Επεσήμανε πως θα πρέπει το ψηφοδέλτιο να είναι ένα και ο εμπορικός κόσμος να επιλέγει τους πιο άξιους για να τον εκπροσωπούν. Πρόσθεσε δε πως τα προβλήματα είναι κοινά και πως στόχος όλων είναι να γίνονται διεκδικήσεις με όφελος το καλό των εμπόρων και τη διατήρηση των επιχειρήσεών τους.

Ζήτησε ομόνοια ανάμεσα στον εμπορικό κόσμο, προκειμένου να γίνεται το καλύτερο δυνατό για την αγορά.

Εστίασε στις δύσκολες μέρες που αναμένεται να έρθουν για τους μικρομεσαίους και τους πολύ μικρούς εμπόρους, ενώ σε ένα σύντομο απολογισμό της τελευταίας τριετίας στην οποία υπήρξε πρόεδρος ανέφερε πως μονάχα τον πρώτο χρόνο κατάφερε να διοργανώσει τη Λευκή Νύχτα και ορισμένες εκδηλώσεις, μιας και η πανδημία αποτέλεσε τροχοπέδη στις επιθυμίες και στα σχέδια των ανθρώπων του συλλόγου.

Κλείνοντας, όρισε ως στόχο την πραγματοποίηση νέων και σημαντικών εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν τον κόσμο, θα επαναφέρουν τον κόσμο στην αγορά και θα προσφέρουν ζωντάνια στον εμπορικό κόσμο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην ανάγκη να εκπαιδευτούν οι επαγγελματίες με διάφορα προγράμματα και να μπορέσουν να διεκδικήσουν επιδοτήσεις που θα κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ζωντανές