Ηλεία

«Να ανοίξουν τα στόματα…» – Δραματική έκκληση του πατέρα της Αρετής

Nα ανοίξουν τα στόματα, ζητά ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας από την Βαρβάσαινα, η οποία είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου.

Μιλώντας στο Star, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι το παιδί του δεν αυτοκτόνησε και έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει για το θάνατο της κόρη του να μιλήσει.

«Θα είμαι παρών να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί αλλά ύπουλοι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω τη μέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς».

«Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες οι οποίες δεν ήσαν αυτοκτονίες… Εκείνο που θέλω να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω», προσέθεσε ο πατέρας της φοιτήτριας.

«Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν φίλοι της φοιτήτριας. Θα προηγηθεί ο πατέρας της, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, θα προσκομίσει σημαντικά στοιχεία.

Όλη η επικαιρότητα