Γυναίκα

Να γιατί οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που γυμνάζονται – Οι 4 SOS λόγοι

Ακούστε το άρθρο

Κι όμως, σύμφωνα με έρευνες οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που γυμνάζονται. Και υπάρχουν μάλιστα και 4 λόγοι… Ποιοι είναι αυτοί; Διαβάστε τη συνέχεια και αν είστε single και δεν αγαπάτε την άσκηση, μήπως ήρθε η ώρα να γραφείτε στο γυμναστήριο; Έχουμε και λέμε!

Είναι δυναμικές και έχουν αυτοπεποίθηση

Το σημαντικότερο για μία γυναίκα είναι να νιώθει άνετα με το σώμα της και αυτό με τη γυμναστική μπορεί να το πετύχει. Η αυτοπεποίθηση εκπέμπει δυναμικότητα και οι άντρες κάτι τέτοιο το λατρεύουν και το καταλαβαίνουν αμέσως. Μια γυναίκα δυναμική ξέρει τι θέλει και μπορεί και το διεκδικεί. Δε θα είναι ποτέ βαρετή σε μία σχέση και όλοι οι άντρες θα θέλουν να την έχουν δίπλα τους.

Σέβονται τον εαυτό τους, το σώμα τους και δεν εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια

Η αγάπη της γυναίκας για την εξωτερική της εμφάνιση βρίσκεται στη φύση της. Ειδικότερα, εκείνες που γυμνάζονται προσέχουν πολύ περισσότερο το σώμα τους και την υγεία τους. Όταν ξεκινούν μια προσπάθεια πολύ δύσκολα θα τα παρατήσουν καθώς γνωρίζουν καλά πως για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα απαιτείται αφοσίωση. Το ίδιο θα κάνουν και σε μία σχέση αν τη θέλουν πολύ. Δύσκολα θα την εγκαταλείψουν και δε θα το βάλουν στα πόδια όταν εμφανιστεί η… πρώτη δυσκολία.

Είναι ανεξάρτητες και αγαπούν την περιπέτεια

Οι γυναίκες που κάνουν άσκηση ξέρουν πως να αφιερώνουν σωστά το χρόνο τους για τον εαυτό τους. Η σωματική άσκηση διώχνει το στρες, χαλαρώνει και προσφέρει καλή διάθεση. Επίσης, ο αθλητισμός προάγει την ομαδικότητα, τη συνεργασία και όσες ασχολούνται ενεργά με αυτόν είναι ανοιχτές στις προκλήσεις. Τα παραπάνω στοιχεία είναι θετικά για τη συνύπαρξη σε μία σχέση και κάθε άντρας θα τα επιθυμούσε για τη σύντροφό του.

Έχουν στόχους και είναι «ευέλικτες»

Κάθε γυναίκα που αθλείται και έχει μάθει να βάζει στόχους για το σώμα της, έχει στόχους επαγγελματικούς και φυσικά στόχους για αυτήν και το σύντροφό της. Ακόμη, οι αντοχές και η ευλυγισία που δίνει η άσκηση στον ερωτικό τομέα, σίγουρα είναι ένας παράγοντας που θα δώσει και μεγαλύτερη διάρκεια σε μία σχέση. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Φωτογραφίες: Pinterest

Όλη η επικαιρότητα