Ηλεία Μουσική

«Να ‘Σουν Ψέμα» – Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Ανδρομάχης! (Video)

Ακούστε το άρθρο

Το ολοκαίνουργιο single της Ανδρομάχης είναι γεγονός!…

«Να ’Σουν Ψέμα» μας τραγουδά η νεαρή καλλιτέχνιδα από τα Λεχαινά και το νέο της τραγούδι μέσα σε λίγες κιόλας μέρες, έχει καταφέρει να κερδίσει τους ακροατές ξεπερνώντας τις 110 χιλιάδες προβολές στο YouTube, ενώ αυτή την ώρα που γράφεται το ρεπορτάζ, βρίσκεται στο νούμερο 23 στις τάσεις της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ανδρομάχη, μας είπε πως για την ίδια, το νέο της τραγούδι, είναι το επόμενο βήμα. Μέσα σε ένα εύλογο διάστημα κατάφερε μαζί με τον Βασίλη Κουμεντάκο, να δημιουργήσουν το «Να σουν ψέμα» το οποίο όπως τονίζει η ίδια «είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της».

Το νέο κομμάτι της Ανδρομάχης σε στίχους και μουσική του Βασίλη Κουμεντάκου που κυκλοφορεί από την Panik Record, ήδη ακούγεται από όλα τα ραδιόφωνα και όλοι όποτε το ακούμε το σιγοτραγουδάμε!

Το τραγούδι συνδυάζει το νησιώτικο με το σύγχρονο και με στοιχεία ποπ.

«Είναι υπέροχο το να βλέπω τον κόσμο σε κάθε βήμα που κάνω, να είναι εκεί και να με στηρίζει!Διαβάζω καθημερινά τόσα όμορφα μηνύματα και βλέπω όλη αυτήν την άμεση ανταπόκριση και απλά συγκινούμε! Είναι υπέροχη η ενέργεια που ανταλλάσσει ένας καλλιτέχνης με τους ανθρώπους που ακούν την μουσική του!» λέει η ίδια.

Το φετινό χειμώνα, η Ανδρομάχη, θα εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί ο Νίκος είναι ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω και για τη φωνή του αλλά και για τα τραγούδια του» συμπληρώνει.

Τη ρωτήσαμε για τα επόμενα σχέδια της και μας απάντησε πως για νέο τραγούδι, είναι λίγο νωρίς, ωστόσο συνέχεια γράφει νέα κομμάτια.

Καλοτάξιδο, Ανδρομάχη!

Όλη η επικαιρότητα