Ηλεία

«Να βρεθεί άμεσα λύση» – Το αίτημα για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου έθεσε στην Γ.Σ. της ΕΣΕΕ ο Νίκος Σιαψάλης

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΕΘΕΣΕ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΣΕΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Ότι ο αυτοκινητόδρομος της Ολυμπίας Οδού πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα, καλώντας την ΕΣΕΕ να στηρίξει έμπρακτα αυτό το αίτημα, τόνισε κατά την εισήγησή του στην Γ.Σ. της Συνομοσπονδίας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας Νίκος Σιαψάλης.

Ο κ. Σιαψάλης συμμετείχε στο συνέδριο και στην γενική συνέλευση της ΕΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Στο συνέδριο τέθηκαν μεταξύ άλλων οι ψηφιακές τεχνολογίες, οι τεχνολογικές καινοτομίες, Millenials και γενιά Ζ, το εμπόριο στα κέντρα των πόλεων κ.α.

Ο κ. Σιάψαλης στάθηκε στο θέμα του αυτοκινητοδρόμου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «η Ηλεία είναι ο μοναδικός νομός που δεν έχει αυτοκινητόδρομο. Ο δρόμος εδώ και χρόνια είναι «καρμανιόλα». Κάθε μέρα σκοτώνονται και τραυματίζονται άνθρωποι. Πρέπει και οι έμποροι από την πλευρά τους να συμβάλλουν ώστε αυτό το αίτημα επιτέλους να δικαιωθεί. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Σύλλογου Ήλιδας κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ, την διοίκηση και τον υπουργό να επισκεφθούν την Ηλεία για το ζήτημα αυτό.

Όλη η επικαιρότητα