Lifestyle WEB tv Αργολίδα

Ναύπλιο: Άγριο ξύλο μεταξύ Ρομά στο κέντρο της πόλης – Απίστευτες εικόνες (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο πανικός επικράτησε κατά την διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων – Ρομά ήρθαν στα χέρια και δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και οι σιδερόβεργες και να υπάρξουν τραυματίες

Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας σημειώθηκαν μέρα – μεσημέρι στο Ναύπλιο, στο κέντρο της πόλης, καθώς ομάδες Ρομά συγκρούστηκαν έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Ο πανικός επικράτησε κατά την διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ.

Ρομά ήρθαν στα χέρια και δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και οι σιδερόβεργες και να υπάρξουν τραυματίες. Ο λόγος της συμπλοκής δεν είναι γνωστός.

https://www.youtube.com/watch?v=2JV49ImGzQM

Στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ σημειώθηκαν και φθορές αυτοκινήτων. Το βίντεο δείχνει γυναικόπαιδα που έτρεχαν να προστατευθούν από το πεδίο της μάχης που μετατράπηκε η οδός 25ης Μαρτίου.

DSC_3462
DSC_3787

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έχουν καταγραφεί σε βίντεο όπου διακρίνεται κάποιος να πέφτει με το όχημά του πάνω στον κόσμο.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού είχε ζητηθεί προστασία από την αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια!!!

Οι τραυματίες φορτώθηκαν κακήν κακός σε ΙΧ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διαφεύγουν την σύλληψη.

DSC_3745
DSC_3629
DSC_3802

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους όπου πυροβόλησαν αρκετές φορές πιθανόν για εκφοβισμό σε κατάστημα που διατηρεί Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους νοσηλεύονται από δυο άτομα μετά τα επεισόδια τα οποία και θεωρούνται κρατούμενοι και φυλάσσονται από άνδρες της αστυνομίας.

DSC_3798
DSC_3453
DSC_3450
DSC_3427
DSC_3537
DSC_3513

Πηγή: argolikeseidhseis

Όλη η επικαιρότητα