Ναύπλιο: Οι βρύσες χρυσές και το χαβιάρι μαύρο – Αυτή είναι η θαλαμηγός της ατελείωτης χλιδής (PHOTOS-VIDEO)

Έτσι νωρίς το πρωί, έκανε την εμφάνιση του μπροστά από το Μπούρτζι το υπερπολυτελές mega yacht 62 μέτρων Spectre με σημαία Τζαμάικας. Το πλοίο έπεσε στην θάλασσα το 2018 και είναι ένα εντυπωσιακό σκάφος κατασκευασμένο από το Ιταλικό ναυπηγείο Benetti.

Με τη ναυτική αρχιτεκτονική του Frank Mulder και την ομάδα μηχανικών του ναυπηγείου, το πολυτελές σκάφος, μπορεί να υπερηφανεύεται για τον εκλεπτυσμένο εξωτερικό σχεδιασμό του Giorgio Cassetta και της εσωτερικής σχεδιαστικής ομάδας του ναυπηγείου.

Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα σε 6 καμπίνες και διαθέτει επαγγελματικό πλήρωμα 14 ατόμων. Διαθέτει άφθονα εξωτερικά σαλόνια με ευρύχωρους χώρους, εστιατόρια και ξαπλώστρες. 

Έχει ένα κυκλικό καθιστικό και τζακούζι κοντά στη Master σουίτα, αφήνοντας το υπόλοιπο για εναλλακτική χρήση, ηλιοθεραπεία, παρατήρηση και άσκηση. Οι εσωτερικοί χώροι χρησιμοποιούν το στυλ Art Deco και Liberty χρησιμοποιώντας σύγχρονες πινελιές όπως υφάσματα Armani και μοντέρνα υλικά για τα καθαρά κομμένα γεωμετρικά σχήματα.

Απολαύστε το SPECTRE στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το argolikeseidhseis.gr, καθώς είναι απίθανο να φιλοξενηθείτε στους χώρους του που προκαλούν…πονοκέφαλο από την χλιδή!