Αργολίδα

Ναύπλιο: Ρομά χτύπησαν τραυματιοφορέα που μετέφερε έγκυο στο νοσοκομείο

Ακούστε το άρθρο

Άλλο ένα βίαιο περιστατικό σε βάρος εργαζόμενου σε νοσοκομείο προστέθηκε στην ατελείωτη λίστα επιθέσεων που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στο νοσοκομείο Ναυπλίου, κυρίως από Ρομά. Θύμα, αυτή τη φορά, ήταν ένας τραυματιοφορέας την ώρα που εκτελούσε το καθήκον του.

Ο άτυχος εργαζόμενος είχε παραλάβει το απόγευμα του Σαββάτου μια έγκυο που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα και υπήρχε κίνδυνος για το έμβρυο που κυοφορούσε. Όμως, μόλις επιχείρησε να την βάλει στο φορείο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από μια ομάδα Ρομά μεταξύ των οποίων ήταν ο σύζυγός της, που τον χτύπησε με γροθιά στο αριστερό μέρος του κεφαλιού!

Ο τραυματιοφορέας ζαλίστηκε, καθώς από το χτύπημα υπέστη ρήξη στο τύμπανο του αριστερού αυτιού του, όμως δεν εγκατέλειψε την ασθενή αλλά την παρέδωσε στους γιατρούς που ανέλαβαν να την φροντίσουν και έπειτα ειδοποίησε την Αστυνομία για να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκε! Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι δράστες είχαν εξαφανιστεί και να αναζητείται ο σύζυγος της εγκύου, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά.

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα