My Name Is

My name is Haldeos… Vaggelis Haldeos!

Ακούστε το άρθρο

Πεισματάρης, εργασιομανής και τελειομανής. Αυτός είναι ο Βαγγέλης Χαλδαίος όπου σήμερα, στα τριάντα του χρόνια έχει καταφέρει να διαγράψει μία αξιόλογη πορεία στον χώρο του σέρβις των αυτοκινήτων καθώς και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.. Σήμερα, μας συστήνεται και μοιράζεται μαζί μας την αγάπη του για την δουλειά του και για τα αυτοκίνητα και μας δίνει μερικές συμβουλές για τα οχήματα με αφορμή την έλευση του χειμώνα.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

Ποιος είναι ο Βαγγέλης με τρεις λέξεις;
Πεισματάρης, εργασιομανής, τελειομανής.

Πως σου μπήκε το “μικρόβιο” να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα;
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, από μικρό παιδί ήθελα πάντα να γίνω μηχανικός αυτοκίνητων.. Μάλλον γεννήθηκα με το μικρόβιο αυτό (γέλια).

Τι σε γοητεύει στη δουλειά σου;
Η πρόκληση του να φέρνω εις πέρας και τα πιο δύσκολα προβλήματα που θα αντιμετωπίσω ώστε να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος ο πελάτης που με εμπιστεύτηκε.

Μηχανοκίνητος αθλητισμός… αγάπη μεγάλη;
Βασικά ήταν όνειρο ζωής, που χρειάστηκε κόπο πολύ και θυσίες για να το πραγματοποιήσω!

Πως αισθάνεσαι όταν πιάνεις στα χέρια σου το τιμόνι ενός τέτοιου αυτοκινήτου;
Εκείνη τη στιγμή που βρίσκεσαι σε ενώ τέτοιο αυτοκίνητο σβήνουν όλα! Δεν υπάρχουν συναισθήματα, δεν υπάρχουν σκέψεις.. είσαι μόνο εσύ κι αυτό… αλλά και μόνο αυτό ως συναίσθημα είναι μοναδικό!

 Ποιες είναι οι δυσκολίες του επαγγέλματος;
Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνει η εμπειρία είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις κάποια δυσκολία στη δουλεία σου.. Η μόνη δυσκολία -αν μπορούσα να το χαρακτηρίσω έτσι, είναι το να μπορείς να ικανοποιήσεις απόλυτα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Πως έχει επηρεάσει η κρίση τους οδηγούς των αυτοκινήτων;
Δύσκολα πια οι ιδιοκτήτες αυτοκίνητων επισκέπτονται ένα συνεργείο για τον τακτικό έλεγχο του αυτοκίνητου και γενικά παρατηρώ ότι αφήνουν πίσω σημαντικά πράγματα το οποίο βεβαία είναι λάθος γιατί μην ξεχνάμε ότι ένα αυτοκίνητο πρέπει πρώτα από όλα να είναι ασφαλές.

Μπαίνεις σιγά-σιγά ο χειμώνας… δώσε μας μια συμβουλή για τους οδηγούς… τι πρέπει να προσέξουν στο όχημα τους;…
Θα πρέπει να φροντίσουν τα ελαστικά τους να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και να προβούν σε ένα γενικό έλεγχο του αμαξώματος ώστε το αυτοκίνητο να είναι σε τέλεια κατάσταση γιατί και οι συνθήκες που επικρατούν στους ελληνικούς δρόμου δεν είναι και οι πιο ασφαλείς.

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω, θα ασχολιόσουν ξανά με το ίδιο επάγγελμα;
Ξανά και ξανά.. Είναι ευλογία να μπορείς να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα!

Σχέδια για το μέλλον;..
Τα μοναδικά μου σχέδια-στόχοι, είναι το να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος στη δουλεία μου και να αναβαθμίζω το συνεργείο μου και τις υπηρεσίες που προσφέρω… Και φυσικά, κάποιοι αγώνες που έχουν ήδη μπει στο πρόγραμμα!

Όλη η επικαιρότητα