Categories: My Name Is

My name is Sotiropoulos… Sakis Sotiropoulos!

Share

Ο Σάκης Σωτηρόπουλος είναι γνωστός και μη εξαιρετέος σε όλη την Ηλεία χάρις στην ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και το nightlife στον Πύργο –και όχι μόνο- επί σειρά ετών…

Ζώντας στην Αθήνα, εδώ και πάνω από ένα χρόνο ασχολείται –με μεγάλη επιτυχία- το PR σε γνωστά καταστήματα της πρωτεύουσας αλλά και ως μοντέλο στο χώρο του θεάματος και της διαφήμισης, ενώ (και) το φετινό καλοκαίρι θα τον συναντάμε στο Thalassa Sky Bar

Δείτε τι απαντά για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο…

Περιέγραψε μου με μια λέξη τον Σάκη…

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που συνηθίζουν να μιλούν συχνά για τον εαυτό τους. Παρ` όλα αυτά αν θα χρειαζόταν να περιγράψω τον εαυτό μου με μία λέξη θα έλεγα πως μου ταιριάζει απόλυτα η λέξη προσαρμοστικότητα.

Τι είναι, κυρίως, αυτό που σε χαρακτηρίζει;

Θα έλεγα η “τελειομανία” πού με διακατέχει… Ξέρω ότι λέξη ακούγεται κάπως αρνητικά αλλά δεν είμαι οπαδός της προχειρότητας και θέλω με οτιδήποτε ασχολούμαι να παραδίδω ένα σωστό και άρτιο αποτέλεσμα.

Αυτή την περίοδο σε τι φάση σε βρίσκουμε;

Βρισκόμουν σε μία μικρή φάση χαλάρωσης από τις δραστηριότητες μου για την σεζόν του περασμένου χειμώνα. Αυτό συνέβη συνδυάζοντας διακοπές και ξεκούραση έτσι ώστε να φορτίσω τις μπαταρίες μου! Πλέον από το Σάββατο 24 Ιουνίου (σ.σ. χθες) βρίσκομαι στο Thalassa Sky Bar στο Ματζάκουρα, όπου θα τα λέμε το φετινό καλοκαίρι!

Πόσο “δυνατό” αναμένεται το φετινό καλοκαίρι στο Thalassa και γιατί κάποιος να το επιλέξει για την έξοδο του;

Θέλω να πιστεύω, και θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό και φέτος όπως πέρυσι, να περάσουμε ένα ακόμα μαγικό καλοκαίρι σ` έναν αντικειμενικά από τους πιο εντυπωσιακούς χώρους διασκέδασής όπως είναι το Thalassa! Και μπορώ να πω ότι το γεγονός πως μιλάμε για ένα place to be που λειτουργεί ως μία σούπερ παρέα γεμάτη τρέλα, πάθος και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε αποτελεί μια άκρως δελεαστική πρόταση για κάποιον να μας εμπιστευθεί την διασκέδαση του!

Πως είναι η ζωή στην Αθήνα; Ποιες διαφορές διαπιστώνεις σε σχέση με τον Πύργο;

Σίγουρα το γεγονός να ζεις σε μια πόλη όπως είναι η Αθήνα έχει τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του! Η Αθήνα σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις πολλές δραστηριότητες και να μην πλήττεις ποτέ όπως επίσης έχει και πιο πολλές ευκαιρίες σε επίπεδο εργασίας. Από την άλλη μοιάζει σαν μια πόλη-ζούγκλα, μια τσιμεντούπολη  η οποία γίνεται έρμαιο των συνεχών μποτιλιαρισμάτων, της φασαρίας, της κρίσης και της κατάθλιψης. Από την άλλη επειδή με ρωτάς ποιες είναι οι διαφορές σε σχέση με τον Πύργο θα σου απαντήσω… καμία διαφορά! Είμαι παιδί που έχω μεγαλώσει στην επαρχία, αγαπώ τον τόπο μου, γι’ αυτό και τον επισκέπτομαι πάρα πολύ συχνά και κατά την περίοδο του χειμώνα αλλά, κατά βάση πλέον, και τους καλοκαιρινούς μήνες. Και ευελπιστώ πως κάποια στιγμή θα επιστρέψω μόνιμα και πάλι.

Ο κόσμος της επαρχίας με τον κόσμο που συναναστρέφεσαι εσύ στα μαγαζιά που δουλεύεις στην Αθήνα, διαφέρει;

Σίγουρα ο κόσμος της επαρχίας με τον κόσμο που συναναστρέφομαι στην πρωτεύουσα αλλά και στα μαγαζιά έχει κάποια διάφορα…Όχι τόσο στην ποιότητα όσο στην νοοτροπία τους αλλά και στον τρόπο σκέψης τους προς τον συνάνθρωπο τους. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο περί αυτού του θέματος γιατί είμαι άνθρωπος που.. κοιτάω την καμπούρα μου! Και προσπαθώ να εστιάσω μόνο στα προσωπικά μου προβλήματα. Και αυτό θεωρώ πως θα έπρεπε να κάνουμε όλοι.

Πόσο εύκολο είναι να έχεις στην πλάτη σου την ευθύνη ενός καταστήματος;

Δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις την ευθύνη ενός καταστήματος γιατί πρέπει να μεταδώσεις την “τρέλα” σου, το πάθος σου και την αγάπη γι’ αυτό που κάνεις σε όλο το έμψυχο δυναμικό, τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι στο χώρο. Αυτό αυτόματα θα μεταφερθεί στον κόσμο που, ας μην ξεχνάμε, έρχεται για να αφήσει τα χρήματα του, να διασκεδάσει και δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο να περάσει καλά!

Μίλησε μας λίγο για το μόντελινγκ.. πως ήρθε στη ζωή σου;

Το μόντελινγκ ήρθε εντελώς τυχαία στη ζωή μου μέσω μιας πολύ καλής μου φίλης η οποία ασχολείται με τον χώρο και ήταν αυτή που με σύστησε στο πρακτορείο με το οποίο συνεργάζομαι και το οποίο μου κλείνει τις εκάστοτε δουλειές!

Πέρσι σε είδαμε να συμμετάσχεις και στο βίντεο κλιπ της Ζόζεφιν… πως προέκυψε αυτό;

Όπως σου προανέφερα όλες μου οι δουλειές συμπεριλαμβανομένου και του video clip της Ζοζεφίν, όπως επίσης και το βίντεο clip της Χριστίνα Σάλτη αλλά και τα διαφημιστικά για την μπύρα Φιξ και την τράπεζα  Eurobank, είναι όλα κλεισμένα μέσω του πρακτορείου με το οποίο συνεργάζομαι… και φυσικά σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να προσθέσω και το διαφημιστικό της Multi Productions, που αποτελεί ότι πιο φρέσκο στο χώρο της στην Ηλεία!

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχεις για τον Σάκη;

Μπορώ να πω πως οι στόχοι που έχω βάλει για τον Σάκη είναι να ικανοποιώ τις φιλοδοξίες μου! Και, πίστεψε με, έχω πολλές… κάποιες απ’ αυτές τις έχω εκπληρώσει ήδη κάποιες άλλες ευελπιστώ πως θα τις εκπληρώσω στο απώτερο μέλλον!

Τι άλλο να περιμένουμε από εσένα στο κοντινό μέλλον;

Τι να πω;… Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον και να κάνω μεγαλεπήβολα σχέδια… Πορευόμαστε με το παρόν και ότι καλύτερο εφόδιο έχουμε, την υγεία μας που προέχει, και για όλα τ’ άλλα είμαστε ικανοί!