Προγνωστικά

Νάπολι – Ίντερ: Με απουσίες αλλά την παράδοση υπέρ τους οι γηπεδούχοι

Ακούστε το άρθρο

Με ένα αυτογκόλ του Ομπιάνγκ στις καθυστερήσεις, η Νάπολι εξασφάλισε τη νίκη (2-1) απέναντι στην Σασουόλο. Μετρούσε οκτώ αγωνιστικές δίχως νικηφόρο αποτέλεσμα, κάτι που ξεπεράστηκε με τον Γκατούζο στον πάγκο της. Ο τρέχων μήνας αποτελεί μήνα αποδείξεων για την ίδια, μιας και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά Ίντερ, Λάτσιο, Φιορεντίνα και Γιουβέντους. Δεδομένο πως θα υπάρξουν αφίξεις και αναχωρήσεις παικτών, ενώ υπάρχει οριστική συμφωνία με την Βερόνα για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Ραχμάνι και του μέσου Άμραμπατ στο τέλος της σεζόν.

Από την άλλη, η Ίντερ παρατάχθηκε μεν με απουσίες απέναντι στην Τζένοα, όμως επικράτησε άνετα με σκορ 4-0. Δυο τέρματα σημείωσε ο Λουκάκου και από ένα οι Γκαλιαρντίνι και Εσπόζιτο. Ο Βέλγος στράικερ έφτασε τα 12 και βρίσκεται στο κατόπι του Ιμόμπιλε. Η ομάδα του Κόντε αποχαιρέτησε το 2019 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη της Γιουβέντους, αλλά εξακολουθεί να θεωρείται και πάλι αουτσάιντερ για τον τίτλο.

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για μια δυνατή μονομαχία, ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες (θεωρητικά) ομάδες. Η Ίντερ έχει παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο αγωνιστικά, με την Νάπολι να έχει σημαντικές απουσίες σήμερα. Οι «νερατζούρο» θα έχουν και επιστροφές στην αρχική ενδεκάδα, αλλά κόντρα στην παράδοση θα πάμε με το διπλό σε στοίχημα δίχως ισοπαλία (2 DNB).

Μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την νόμιμη στοιχηματική bet365!

Όλη η επικαιρότητα