Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει το «παιχνίδι» της μετάθεσης ευθυνών

Τί δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα από την κακοκαιρία Ελπίς
Ακούστε το άρθρο

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή LIVE NEWS και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μεταθέτει τις ευθύνες της στους πολίτες και την ΕΜΥ, για τα τεράστια προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία “Ελπίς”.

«Άκουσα τον κ. Οικονόμου να συνεχίζει αυτή την προσπάθεια με το προκλητικό παιχνίδι μετάθεσης ευθυνών, είτε προς τους πολίτες, είτε προς την ΕΜΥ. Ο κ. Κολλιδάς, είχε πει και γραπτά ότι είχε βρεθεί σε σύσκεψη με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, και είχαν προειδοποιήσει πολύ συγκεκριμένα ακόμα και για την ώρα που θα χτυπήσει το φαινόμενο στην Αττική», ανέφερε αρχικά ο κ. Ηλιόπουλος.

«Σας μεταφέρω μία προσωπική καταγγελία ασθενούς στο «Σωτηρία» που από το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν με μία φέτα ψωμί, γιατί ακόμα και μέσα στο νοσοκομείο δεν μπορούσε να προχωρήσει η σίτιση των ασθενών γιατί είχαν κλείσει όλες οι εσωτερικές επικοινωνίες. Το πρόβλημα δεν ήταν μόνο στην Αττική Οδό, υπήρχαν προβλήματα σε όλον τον οδικό ιστό», κατήγγειλε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Δεν γίνεται να τα ζούμε όλα αυτά επειδή δεν προβλέφθηκαν κάποια μέτρα όπως για παράδειγμα η τηλεργασία ή η απαγόρευση βαρέων οχημάτων. Δεν μπορούμε να είμαστε μία χώρα που ο πρωθυπουργός κρύβεται και η πρώτη είδηση που μαθαίνουμε ότι έκανε ο κ. Μητσοτάκης να είναι μία προσωπική επικοινωνία για να κανονίσει ένα πρόστιμο με την Αττική Οδό», κατέληξε στην παρέμβασή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλη η επικαιρότητα