Νάταλι Πόρτμαν για Όσκαρ και συνέχεια στο «50 Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» σε Πύργο και Αμαλιάδα

Κι ενώ στις κινηματογραφικές αίθουσες σε Πύργο και Αμαλιάδα ο κόσμος (σ.σ. ιδιαίτερα ο γυναικείος πληθυσμός), εξακολουθεί να συρρέει στο «50 Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι», από σήμερα ξεκινά να προβάλλεται (στον «Ορφέα»), το βιογραφικό «Jackie», με πρωταγωνίστρια την εξαιρετική Νάταλι Πόρτμαν που δίνει την εντύπωση πως είναι η Τζάκι Κέννεντυταινία έχει προταθεί για τρία Όσκαρ, η Πόρτμαν διεκδικεί αυτό του Α` Γυναικείου ρόλου)….

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το «Αντίδοτο στην Ευεξία»… πιο συγκριμένα, όλες οι ταινίες, και οι ώρες προβολής τους έχουν ως εξής:

«Ορφέας» (Πύργος)

«Jackie»

Σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραϊν, με τους: Νάταλι Πόρτμαν, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Γκρέτα Γκέργουικ, Μπίλι Γκρούντουπ, Τζον Χαρτ, Μαξ Κασέλα

Υπόθεση: Στις 22 Νοεμβρίου του 1963, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Ντάλας, ο Τζον Κέννεντυ δολοφονείται και το ροζ ταγέρ της Τζάκι (Νάταλι Πόρτμαν) ποτίζεται από το αίμα του συζύγου της. Μια συναρπαστική γυναίκα που ξεκίνησε τη καριέρα της στη ζωή σαν παραμύθι και την τελείωσε μέσα στη φρίκη και την τραγωδία.

Ώρες προβολής: 7.45 και 9.45 μ.μ.

«Αντίδοτο στην Ευεξία»

Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι, με τους Ντέιν ΝτεΧάαν, Τζέισον Άιζακς, Μία Γκοθ

Υπόθεση: Ένα νέο, φιλόδοξο στέλεχος αναλαμβάνει να φέρει πίσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας του από ένα ειδυλλιακό αλλά μυστηριώδες «κέντρο ευεξίας» σε μια απομακρυσμένη περιοχή των ελβετικών Άλπεων. Σύντομα, όμως, αρχίζει να υποπτεύεται ότι οι θαυματουργές θεραπείες του σπα δεν είναι αυτό που φαίνονται.

Ώρες προβολής: 9.30 μ.μ.

Προβάλλονται και οι ταινίες:

«Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» στις 7.40 και 10 μ.μ.

«Το Διάστημα Ανάμεσά μας» στις 7.30 μ.μ.

«Lego Batman» στις 5.45 μ.μ. (Σάββατο & Κυριακή, 18 & 19 Φεβρουαρίου)

«Βαιάνα» στις 5.45 μ.μ. (Σάββατο & Κυριακή, 18& 19 Φεβρουαρίου)

«Cinema» (Αμαλιάδα)

 «Πενήντα Πιο Σκοτεινές Αποχρώσεις του Γκρι» στις 7.40 και 10 μ.μ.

«Rings: Σήμα Κινδύνου 3» στις 8 και 10 μ.μ.

 «Lego Batman» (3D) στις 6 μ.μ.