Categories: Lifestyle

Ναταλία Γερμανού: Ο διάλογος με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter για Κανάκη και Τέμπη

Share

Σε ένα πινγκ πονγκ tweets επιδόθηκαν η Ναταλία Γερμανού και ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το σχόλιο της παρουσιάστριας του Alpha σε ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης στο Twitter, ο οποίος μετά το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη στο “Ράδιο Αρβύλα” επιχείρησε να συγκρίνει το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη με την υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

“Ζούμε σε μία Χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα…”, έγραψε σε tweet του ο Άδωνις Γεωργιάδης περνώντας στην “αντεπίθεση” για τον Αντώνη Κανάκη και επιχειρώντας με τη μέθοδο του “ναι αλλά εσύ” να τον “χτυπήσει” για ένα φαινομενικά άσχετο θέμα.

Ούσα ιδιαίτερα ενεργή στα social media και επιλέγοντας να μη σιωπήσει, η Ναταλία Γερμανού δεν δίστασε να απαντήσει στον υπουργό, ανοίγοντας διάλογο στη δημοφιλή πλατφόρμα.

“Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνταν από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας”, έγραψε η παρουσιάστρια.

Ο υπουργός δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο της παρουσιάστριας υπογραμμίζοντας πως ο εκάστοτε υπουργός δεν είναι… Θεός “που γνωρίζει τα πάντα”, ενώ επανέλαβε το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους και μάλιστα “τριών συνεχόμενων”.

“Αγαπητή κυρία Γερμανού, α) Οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό. Όταν το κάνει ο διπλανός σου συνεργάτης επί χρόνια και η δικαιολογία σου είναι ‘δεν το κατάλαβα’ τουλάχιστον έχεις την συστολή να μην κουνάς το δάκτυλο σε άλλους. Στοιχειώδες. Β) Δεν ξέρω εάν νομίζετε ότι ο Υπουργός είναι κάτι σαν Θεός που γνωρίζει τα πάντα αλλά εάν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος. Και εμείς είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Καθήκον του Υπουργού είναι να έχει μηχανήματα που δουλεύουν, εδώ δούλευαν όλα και διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου που εδώ υπήρχαν αλλά παραβιάστηκαν. Το δυστύχημα έγινε διότι ο άπειρος Σταθμάρχης έκανε 3 συνεχόμενα λάθη και ο Προϊστάμενός του κακώς τον επέλεξε με τόσο μικρή προϋπηρεσία για βραδινή υπηρεσία. Ήδη και οι δύο ελέγχονται από την Δικαιασύνη. Πάνω στο Πένθος και στον πόνο που όλοι αισθανόμαστε ας μην καταργήσουμε την λογική μας. Αλλά θα μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω: συμφωνείτε με την προτροπή Κανάκη να φιμώσουν τον Άρη Πορτοσάλτε ή οποιονδήποτε έχει άλλη άποψη από την δική σας;”, έγραψε ο υπουργός.

“Πολύ σωστά και λάθος διατύπωση μου η ‘σεξουαλική ανωμαλία’ ποινικό αδίκημα είναι. Με τη σύγκριση δεν συμφωνώ. Όπως εσείς πιστεύω πως ξέρετε τα πάντα για το αντικείμενό σας, είχα την ίδια απαίτηση από τον παραιτηθέντα Υπουργό”, απάντησε η Ναταλία Γερμανού ξεκαθαρίζοντας τέλος πως “κανείς μα κανείς δεν πρέπει να φιμώνεται. Όλοι να μιλάνε. Κι εσείς κι εμείς, όλοι. Διάλογος, αντίλογος”.