Lifestyle

Νατάσα Καραμανλή: Είχε γενέθλια και μας αποκαλύπτει την ηλικία της

Ακούστε το άρθρο

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, είχε χθες γενέθλια και τα γιόρτασε οικογενειακά με μια όμορφη τούρτα! Η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή έχει καταφέρει εδώ και χρόνια μέσα από το Κέντρο Υγείας Μαστού να σώσει πολλές κυρίες με προβλήματα στο μαστό είτε προληπτικά είτε θεραπεύοντάς τες.

Χθες έκλεισε τα 53 της χρόνια και έσβησε χαρούμενη τα κεράκια στην τούρτα της δίνοντας κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της ζωής της αλλά και δίνοντας ένα σημαντικό μήνυμα. Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία η γιατρός έχει κρατήσει το κοντό κούρεμα που είχε πάντα, αλλά τελευταίο έχει υιοθετήσει αυτή τη συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου που της πάει πολύ!

«Σήμερα κλείνω 53 χρόνια ζωής και εμπειρίας. Η ζωή είχε όμορφες στιγμές, γλυκειές οικογενειακές μνήμες παιδικών χρόνων, χαρούμενες οικογενειακές στιγμές της ενήλικης ζωής, αγωνίες, απώλειες, θλίψεις, καημοί, θρίαμβοι, γκρεμοί, όλα μπροστά μας. Όλα στα μάτια μας, στην ψυχή μας. Για να ζήσουμε μαζί τους, να πορευτούμε, να γίνουμε πιο σοφοί, πιο δυνατοί, πιο χρήσιμοι».

Όλη η επικαιρότητα