Lifestyle

Νατάσσα Μποφίλιου: Οι «2 πατεράδες και 2 μανάδες», η γνωριμία με τον Χρήστο Κορτσέλη και ο γάμος στην Ταράτσα

Ακούστε το άρθρο

Η Νατάσα Μποφίλιου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, όπου μεγάλωσε και αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια Δούκα.

Της αρέσει το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ενώ βλέπει εκπομπές τηλεμάρκετινγκ. Όταν θέλει να ξεκουραστεί ασχολείται με τη μουσική.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Σπούδασε πολιτική ανάλυση στη Νομική σχολή των Αθηνών. Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων από το Ελληνικό Ωδείο.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για την οικογένειά της η οποία άλλωστε της εμφύσησε την αγάπη για τις Τέχνες. «Ασχολήθηκα με τη μουσική, γιατί μεγάλωσα σε ένα σπίτι πολύ καλλιτεχνικό. Ο πατέρας μου είναι μουσικός… έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το τραγούδι και η μητέρα μου ασχολούνταν με τη ζωγραφική και το θέατρο. Σε όλους ήταν έντονη η επιθυμία να εκφραζόμαστε μέσα από την τέχνη. Δε θα μπορούσα να μην αγαπώ τη μουσική, το θέατρο, τα εικαστικά, τα βιβλία…Η οικογένειά μου ήταν μία κλασική μεταπολιτευτική οικογένεια αριστερών, με μεγάλη τάση στην τέχνη και στην έκφραση μέσα από αυτήν. Έτσι κι εγώ πήρα αυτό το ραπόρτο, που λένε οι Κεφαλλονίτες!» έλεγε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

“Οι γονείς μου είναι και γ@μω τα παιδιά…”

Η Νατάσσα Μποοφίλιου είχε πει πως έχει μια μεγάλη οικογένεια με μια περίεργη συνθήκη γιατί δυο αδέλφια, ο πατέρας και ο θείος μου, παντρεύτηκαν δυο αδελφές, τη μαμά της και τη θεία της. Η ίδια είχε εξομολογηθεί: “Είναι λες και έχουμε δυο πατεράδες και δυο μανάδες. Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι. Είναι άνθρωποι ανιδιοτελείς, άνθρωποι της αγάπης, της προσφοράς, με πολλά κουσούρια φυσικά και με όποιους κινδύνους ελλοχεύουν σε μια τέτοια στενή σχέση με τόσους πολλούς ανθρώπους. Είμαι όμως πολύ περήφανη και ευγνώμων γι’ αυτούς”.

Επαγγελματική πορεία

Αρχικά, η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά στο πλευρό του μεγάλου Χρόνη Αηδονίδη, ενώ το 2004 ερμηνεύει δύο κομμάτια στο άλμπουμ «Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου». Αμέσως τόσο ο κόσμος όσο και οι συνάδελφοί της την ξεχωρίζουν. Την επόμενη χρονιά, η Νατάσσα Μποφίλιου κυκλοφορεί τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Εκατό μικρές ανάσες» σε στίχους του σπουδαίου Γεράσιμου Ευαγγελάτου και το 2006 συμμετέχει στο δίσκο «Πεθαίνοντας στην Αθήνα» του Σταμάτη Κραουνάκη, για την ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.


Το 2007 η Νατάσσα Μποφίλιου κυκλοφορεί το cd-single «Εν λευκώ», για ακόμα μια φορά σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Όπως είναι φυσικό ο κόσμος αγκαλιάζει και αυτή τη δουλειά της εξαιρετικής τραγουδίστριας. Με τον συγκεκριμένο στιχουργό κυκλοφορεί την άνοιξη της επόμενης χρονιάς και το άλμπουμ «Μέχρι το τέλος», το οποίο σημείωσε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία.

Από εκεί και πέρα ο δρόμος προς την επιτυχία είναι ήδη στρωμένος για τη Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία έχει ήδη δώσει σημαντικά δείγματα του μοναδικού ταλέντου της. Από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα, όπου κι αν εμφανιστεί δεν πέφτει ούτε καρφίτσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των συναυλιών που έδωσε το καλοκαίρι του 2015 πήρε τόση αγάπη από τον κόσμο όσο λίγοι καλλιτέχνες της γενιάς της.

Τα τραγούδια της Νατάσσας Μποφίλιου «Εν Λευκώ», «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει», «Τσιγάρα βαριά» και «Μέτρημα» είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες της, που το κοινό της ζητάει να τα ακούσει ξανά και ξανά. Είναι σίγουρο πως η ταλαντούχα τραγουδίστρια με τη μοναδική φωνή, θα μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Η καριέρα της Νατάσσας Μποφίλιου, η οποία έχει συνεχώς σταθερά ανοδική πορεία, πρόκειται να εκτοξευθεί τα επόμενα χρόνια. Η τραγουδίστρια έχει να μας δώσει ακόμα πολλά και να μας χαρίσει μοναδικά βράδια διασκέδασης και ξεφαντώματος.

«Κατάλαβα από την πρώτη ώρα ότι θα γίνει ο άντρας μου, επειδή τον γνώριζα χρόνια πριν»

«Εγώ τον είχα βάλει στο μάτι, τον είχα τσεκάρει και έλεγα «βαρύ το γκομενάκι». Επειδή ερωτευτήκαμε αμέσως και στην αρχή φοβήθηκα αμέσως αυτό το συναίσθημα. Το ξέραμε και οι δύο από την πρώτη στιγμή. Αφού μου είπε τον πρώτο μήνα “εγώ θα σε παντρευτώ”», είχε πει η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου και Χρήστος Κορτσέλης παντρεύτηκαν το 2018 έχοντας δίπλα τους 400 φίλους τους, στην Ταράτσα του Φοίβου.

Κουμπάροι ήταν ο μουσικοσυνθέτης και συνεργάτης της Νατάσσας, Θέμης Καραμουρατίδης, και η κολλητή της, Μόνικα Κασάνη.

via

Όλη η επικαιρότητα