Γ Εθνική

Ναυπακτιακός Αστέρας – ΠΑΟ Βάρδας σήμερα στις 3μ.μ.

Για θετικό αποτέλεσμα στην Ναύπακτο!
Ακούστε το άρθρο

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το μέλλον του στην κατηγορία δίνει σήμερα στις 3 μ.μ. ο ΠΑΟ Βάρδας που θα αντιμετωπίσει στην Ναύπακτο τον τοπικό Ναυπακτιακό Αστέρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας του α’ γύρου στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι πράσινοι που βρίσκονται έστω οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού μετά τους άνευ αγώνα τρεις βαθμούς πήραν την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Αμβρακικό στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα και στην παραμονή τους στις θέσεις που οδηγούν στην σωτηρία.

Η ψυχολογία πλέον στο στρατόπεδο της «Μπάρτσα» είναι ανεβασμένη και με τους νεοαποκτηθέντες Κουλούρη και Σταυρόπουλο στην σύνθεση της, υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει και αυτή την φετινή δοκιμασία και να φτάσει στον στόχο της παραμονής όπως άλλωστε καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια.

Για την σημερινή αναμέτρηση στη Ναύπακτο, ο Χρήστος Παρασκευόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπίσα και Νικολακόπουλου που είναι ασθενείς ενώ στην αντίπερα εξέτισαν και επιστρέφουν Φερεκίδης, Λαθύρης και Διονυσόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα