Γ Εθνική

Ναυπακτιακός Αστέρας – ΠΑΟΒ 2-0: Θετικές εντυπώσεις παρά την ήττα!

Ακούστε το άρθρο

Η ανοδική πορεία των τελευταίων φιλικών αγώνων προετοιμασίας του ΠΑΟΒ,  σταμάτησε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο του Αντιρρίου, καθώς στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα της Γ΄ εθνικής στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας κόντρα στον τοπικό Αμβρακικό (έχασε σε φιλικό με 4 – 1 στα Βραχνέικα το Σάββατο), γνώρισε την ήττα με 2-0  από τον Ναυπακτιακό Αστέρα.

 Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου, που αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Μαυρόπουλο, Βασιλόπουλο, Σ. Πλαστουργό, δεν ήταν άσχημη, κυρίως στο α΄ ημίχρονο, παρά τη συνεχή βροχή, και μάλιστα στο φινάλε του αγώνα έχασε και πέναλτι.  Πάντως έστω και έτσι,  άφησε θετικές εντυπώσεις, δείχνοντας ότι την άλλη Κυριακή στο Λουτρό, απέναντι στον Αμβρακικό, μπορεί να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί όχι ακόμα και τη νίκη. Απέναντι στον Ναυπακτιακό  Αστέρα του Ηλείου Δημήτρη Μαχαίρα (πέτυχε και το 1ο γκολ), και του επίσης πολύ γνωστού μας τεχνικού Γιάννη Νταλακούρα από το πέρασμά του από τον Πανηλειακό, που έδειξε  πιο έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Τα  γκολ της αναμέτρησης:

Ο Ναυπακτιακός με το ξεκίνημα του φιλικού με τον ΠΑΟ Βάρδας έλεγχξε το ρυθμό δημιούργησε φάσεις και κατάφερε να προηγηθεί στο 37΄, όταν ο Πυργιώτης Δημήτρης Μαχαίρας με μακρινό σουτ έγραψε το 1-0,  και στο 50΄ ο Ρουμπάτος και αυτός με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή,  διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο ΠΑΟΒ ήταν καλός κυρίως στο α΄ ημίχρονο και είχε φάσεις να προηγηθεί με τον Λαθύρη και τον Μπίσα σε δύο πολύ καλές αντεπιθέσεις. Στο 90΄, η Ηλειακή ομάδα κέρδισε πέναλτι  σε χέρι αμυντικού, το οποίο εκτέλεσε ο Λιόσης, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ο Άγγελος Δούρος εντυπωσιακά.

Ναυπακτιακός: Μένιος, Σταθόπουλος, Χριστόπουλος, Λίτσος, Ναουμίδης, Μαχαίρας, Γιαννόπουλος, Κοντογιάννης, Νιφορόπουλος, Ρουμπάτος, Γιαννιώτης (Βάνας, Πατρώνης, Σούκιας, Κούσουλας, Παναγιωτόπουλος, Βίτος, Καψάσκης, Δούρος).

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Καφεντζής, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Λιόσης, Θωμάς, Φερεκίδης, Μπίσα, Λαθύρης, Πυρρής (Παπασπηλιόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Τσιρίκος, Δ. Πλαστουργός, Ταρνάρης).

ΑΚΗΣ  ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ (Εκπρόσωπος ΠΑΟΒ): «Όμιλος  φωτιά ο 4ος»!

«Μιλώντας στην «Πατρίς της Δευτέρας» για τον 4ο όμιλο ανέφερε: Πρόκειται για έναν όμιλο φωτιά. Καθώς όλες οι ομάδες που μετέχουν είναι πολύ δυνατές και ιστορικές.  Με βάση δε το γεγονός ότι υποβιβάζονται οι 6 από τις 13 ομάδες, θα πρέπει να κάνουμε πρωταθλητισμό για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει στη Βάρδα να κερδίσουμε τα 10 από τα 12 ματς που θα δώσουμε εκεί, και ότι μπορέσουμε και πάρουμε εκτός έδρας. Δυστυχώς ενώ έπρεπε να γνωρίζουμε τον όμιλό μας πριν ξεκινήσουμε  προετοιμασία, έτσι ώστε να κάνουμε και τις ανάλογες μεταγραφές, τον μάθαμε στα μέσα Οκτωβρίου. Τώρα τι να κάνουμε!».

Όλη η επικαιρότητα