Γ Εθνική

Ναυπακτιακός-ΠΑΟΒ 1-0: Χλωμός αγωνιστικά, έχασε δίκαια…

Ο Παμβουπρασιακός έχασε και τον Ηλία Κουλούρη, που τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Ακούστε το άρθρο

Με το … αριστερό μπήκε ο ΠΑΟ Βάρδας το 2022 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού έχασε στη Ναύπακτο από τον δυνατό Ναυπακτιακό με 1-0.

Η ομάδα της Βάρδας, χωρίς τους τραυματίες Μπίσα, Πυρρή και Θωμά και τον Κουλούρη να τραυματίζεται πολύ νωρίς στο ματς και να αντικαθίσταται, δεν μπόρεσε να παρουσιάσει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο και έτσι γνώρισε δίκαια την ήττα από τον Ναυπακτιακό, που παρουσιάστηκε ενισχυμένος από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ελαφρυντικό για τον ΠΑΟΒ ήταν το γεγονός ότι προέρχεται από διακοπή, αντίθετα με τις υπόλοιπες ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν πριν από τρεις μέρες. Και η έλλειψη αγώνων για την ηλειακή ομάδα φάνηκε σε αρκετά σημεία του χθεσινού αγώνα.

Άξιζαν τη νίκη οι γηπεδούχοι

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε ο Κόβελιτς. Ο Ναυπακτιακός γενικά ήταν καλύτερος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Τσεκούρα να είναι σε πολύ καλή ημέρα και να κρατάει το μηδέν έως το 24΄, όπου νικήθηκε από τον σκόρερ.

Στα αρνητικά του αγώνα πέρα από την ήττα, είναι και το γεγονός ότι ο Παμβουπρασιακός έχασε και τον Ηλία Κουλούρη, που τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και λογικά σήμερα θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος και αν θα μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στην Παναχαϊκή.

Ο αγώνας με λίγα λόγια

7΄: Σουτ του Κόβελιτς έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Τσεκούρας και στο κόρνερ, ο Μαχαίρας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. 16΄: Σουτ του Καψάσκη από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ του ΠΑΟΒ. 24΄, το 1-0: Ο Σαμπατάκος μπήκε από αριστερά στην περιοχή, πλάσαρε και απέκρουσε σωτήρια ο Τσεκούρας σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της νίκης, με τον Κόβελιτς, με πλασέ στην κίνηση στο πρώτο δοκάρι. 70΄: Από λάθος του Βήτου, ο Λαθύρης σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Δούρος.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ναυπακτιακός: Δούρος, Καλαμπόκας, Γιαννόπουλος, Ναουμίδης, Αργυρόπουλος (67΄ Πατρώνης), Καψάσκης (30΄ λ.τρ. Ρουμπάτος), Νιφορόπουλος, Μαχαίρας (57΄ Βήτος), Κόβελιτς (57΄ Καραγιάννης), Βουκομάνοβιτς (46΄ Κούσουλας), Σαμπατάκος.

ΠΑΟΒ: Τσεκούρας, Σακελλαρόπουλος (46΄ Νικολακόπουλος), Διονυσόπουλος, Ταρνάρης, Λιόσης (46΄ Μαυρόπουλος), Καφεντζής (64΄ Διαμαντόπουλος), Φερεκίδης, Πλαστουργός, Τσιρίκος, Σταυρόπουλος (46΄ Παπασπηλιόπουλος), Κουλούρης (8΄ λ.τρ. Λαθύρης).

Όλη η επικαιρότητα