Ελλάδα

Ναύπλιο: Στον εισαγγελέα ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο παιδί

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο
Ακούστε το άρθρο

Ο 40χρονος ιερέας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Ναύπλιο. Κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονο παιδί, με τους γονείς του ανήλικου να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του…

Με χειροπέδες στα χέρια και χωρίς να απαντήσει σε καμία ερώτηση δημοσιογράφων που τον περίμεναν στο δικαστικό μέγαρο στο Ναύπλιο, ο 40χρονος ιερέας προχώρησε και μπήκε στο γραφείο του εισαγγελέα. Ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε 12χρονο παιδί δηλώνει αθώος. Αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, με τους γονείς του φερόμενου ως θύματός του, να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του.

Πιο αναλυτικά, την πόρτα του δικαστικού Μεγάρου στο Ναύπλιο, πέρασε το μεσημέρι ο ιερέας της Μητροπόλεως Υδρας Σπετσών και Αιγίνης, που υπηρετεί σε χωριό της Ερμιονίδας στην Αργολίδα και κατηγορείται για ασέλγεια 12χρονου παιδιού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ο ίδιος οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για τις πράξεις που κατηγορείται. Ειδικότερα, ο 40χρονος κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο. Από την αστυνομία κατασχέθηκαν 3 κινητά τηλέφωνα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, που έχουν σταλεί για ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Δείτε στο επόμενο βίντεο του agrolikeseidhseis.gr, πώς μπήκε στο δικαστικό μέγαρο ο 40χρονος ιερέας.

Ο πατέρας του 12χρονου αγοριού έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας, καθώς βρήκε στο messenger του παιδιού του το βίντεο που έστειλε ο ιερέας. Από τη φωνή στο βίντεο, αναγνωρίστηκε ο 40χρονος και συνελήφθη για ασέλγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές ψάχνουν αν υπάρχει και άλλο παρόμοιο υλικό είτε με το 12χρονο αγόρι είτε και με άλλα παιδιά που ενδεχομένως έπεσαν θύματά του.

Σύμφωνα με το newsit.gr ο ιερέας συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (2.6.2023) μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του μαθητή.

Όλη η επικαιρότητα