Αργολίδα Πολιτισμός

Ναύπλιο: Το Fougaro Artcenter ανοίγει ξανά τις πόρτες του

Το FOUGARO ARTCENTER στο Ναύπλιο ανοίγει τις πόρτες του, μετά από δύο χρόνια
Ακούστε το άρθρο

Το FOUGARO ARTCENTER στο Ναύπλιο ανοίγει τις πόρτες του, μετά από δύο χρόνια, στις καλοκαιρινές συναυλίες και υποδέχεται τον Χρήστο Νικολόπουλο με τον Στέλιο Διονυσίου & την Ελεάνα Παπαϊωάννου, τον Γιάννη Κότσιρα, τη Γλυκερία και την Ελευθερία Αρβανιτάκη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κυριακή 26 Ιουνίου: Ο Χρήστος Νικολόπουλος με τον Στέλιο Διονυσίου & την Ελεάνα Παπαϊωάννου 

Κυριακή 10 Ιουλίου: Γιάννης Κότσιρας 

Κυριακή 31 Ιουλίου: Γλυκερία

Κυριακή 21 Αυγούστου: Ελευθερία Αρβανιτάκη

Ο Χρήστος Νικολόπουλος LIVE!

με τον Στέλιο Διονυσίου & την Ελεάνα Παπαϊωάννου

Κυριακή 26 Ιουνίου

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 10 μ.μ. το FOUGARO ARTCENTER υποδέχεται έναν εμβληματικό λαϊκό συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού, το Χρήστο Νικολόπουλο για μία μοναδική LIVE εμφάνιση! Μαζί του θα βρίσκονται δύο σημαντικές λαϊκές φωνές της νεότερης γενιάς, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, σε αγαπημένα τραγούδια.

Σας περιμένουμε ξανά στο ΦΟΥΓΑΡΟ, για την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία με τις διαχρονικές επιτυχίες του Χρήστου Νικολόπουλου, ενός δημιουργού με αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του, που έχει συνδέσει το όνομά του με το ποιοτικό λαϊκό τραγούδι. 

Τη βραδιά θα απογειώσουν οι δύο καταξιωμένοι ερμηνευτές που συνοδεύουν το μεγάλο συνθέτη: ο Στέλιος Διονυσίου, ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές με γνήσια λαϊκή φωνή, και η Ελεάνα Παπαϊωάννου, που με το χαρακτηριστικό χρώμα της φωνής της μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη, και ο ταλαντούχος Άγγελος Ανδριανός. 

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος, το οποίο πλαισιώνει μια ορχήστρα με 6 εξαιρετικούς μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Την ημέρα της εκδήλωσης το ΦΟΥΓΑΡΟ θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 20:00 και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνον με εισιτήριο για τη συναυλία.

Ώρα έναρξης: 22:00

Τιμές εισιτηρίων:

15€ | προπώληση στο CAFEBISTROT 

18€ στο ταμείο

Κρατήσεις – επικοινωνία:

27520 47300 | 6946 594 588 | info@fougaro-cafe.gr

Όλη η επικαιρότητα