Αργολίδα

Ναύπλιο: «Το προλάβαμε γιατί μίλησε αμέσως», λέει η μητέρα του 12χρονου που δέχθηκε χυδαίο βίντεο από αρχιμανδρίτη

Ακούστε το άρθρο

Κρατούμενος παραμένει ο αρχιμανδρίτης που πέρασε το Σάββατο (3/6) τις πόρτες των δικαστηρίων Ναυπλίου.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι απέστειλε σε 12χρονο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο, ενώ ο ίδιος υποστήριξε πως τα βίντεο προορίζονταν για διαφορετικό παραλήπτη και τα έστειλε κατά λάθος στον ανήλικο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αρχιμανδρίτης ανέφερε πως φοβάται μήπως τού έχουν χακάρει τον λογαριασμό και τα βίντεο αυτά έχουν φτάσει και σε άλλα άτομα, φράση η οποία ήταν «καμπανάκι» για τις Αρχές.

Η υπεράσπισή του ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο, με πρόταση της εισαγγελέως αυτό δεν έγινε δεκτό και κρατείται.

«Αναφέρεται το όνομα του 12χρονου στο βίντεο, δεν γίνεται να προοριζόταν για άλλον παραλήπτη»
Η μητέρα του 12χρονου μίλησε στο Mega το Σάββατο και εξήγησε πως στο βίντεο ακούγεται το όνομα του παιδιού της, οπότε το χυδαίο υλικό δεν προοριζόταν για διαφορετικό παραλήπτη.

«Στάλθηκε στο γιο ένα πάρα πολύ άσχημο βίντεο. Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει “πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;”. Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η μητέρα μίλησε σήμερα και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί της. Συγκεκριμένα, η μητέρα του 12χρονου είπε: «Το παιδί είναι πάρα πολύ αναστατωμένο και με όλο αυτό που έχει γίνει και την ταλαιπωρία που έχει υποστεί. Δεν το περίμενε απλά αυτό τίποτα άλλο».

Εσείς πώς αισθάνεστε;
«Ούτε να μιλήσω δε μπορώ, είμαι κομμάτια. Είμαστε άυπνοι από χθες, είμαστε πάρα πολύ κουρασμένοι.»

Σας έχει σοκάρει όλο αυτό;
«Εννοείται, γιατί εκμεταλλεύτηκε το αξίωμα, οπότε καταλαβαίνετε.»

Τι ζητάτε από τη δικαιοσύνη;
«Δικαιοσύνη και πιστεύω ότι θα υπάρξει.

«Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι. Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Πιο γρήγορα δεν γινόταν. Μορφωμένοι είμαστε καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο “παρακλάδι”», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ η μητέρα του 12χρονου.

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα