Μπάσκετ

NBA: Απόλυτη αστοχία για ΛεΜπρόν και Γιόκιτς, είχαν μαζί 6 πόντους

Λέικερς και Νάγκετς έδωσαν φιλικά παιχνίδια για την preseason με αμφότερες τις ομάδες να γνωρίζουν την ήττα και τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Νίκολα Γιόκιτς να έχουν μαζί 6 πόντους.
Ακούστε το άρθρο

Η preseason στο ΝΒΑ έχει αρχίσει με τις ομάδες να τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους και τους προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Οι Λέικερς αντιμετώπισαν τον κακό τους δαίμονα, τους Κινγκς, ομάδα που την περσινή σεζόν τους πλήγωσε σημαντικά. Όπως πέρσι έτσι και φέτος στην preseason η ομάδα του Σακραμέντο πήρε τη νίκη, μία νίκη εκκωφαντική με διαφορά 30 πόντων.

“Αχίλλειος πτέρνα” των Λέικερς ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που είχε ένα κάκιστο επιθετικά βράδυ. Ο “Βασιλιάς” σημείωσε μόλις 4 πόντους (όλους από βολές), ενώ έκλεισε το ματς έχοντας 0/7 σουτ εντός παιδιάς (0/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα) παράλληλα με 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 15’41” λεπτά συμμετοχής.

Σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση και ο Νίκολα Γιόκιτς που αγωνίστηκε μόνο για 15′ κόντρα στους Θάντερ παίρνοντας μόλις μία προσπάθεια (στην οποία και αστόχησε). Συνολικά έκλεισε το ματς με 2 πόντους (από βολές), 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Πηγή: sport24.gr

Όλη η επικαιρότητα