Ελλάδα

Νέα αδιαθεσία για το νέο αρχηγό του ΓΕΣ – Αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η τελετή! (VIDEO)

Νέο πρόβλημα υγείας εμφάνισε ο νέος Α/ΓΕΣ Γεώργιος Καμπάς. Αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης-παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. 

Δεν φαίνεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του νέου Α/ΓΕΣ Γεώργιος Καμπά. Αποχώρησε πριν την ολοκλήρωση της τελετής παράδοσης-παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ από την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, με τη βοήθεια στελεχών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων οδηγήθηκε σε διπλανό κτήριο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα και αφού είχε ολοκληρωθεί η τελετή, ο Α/ΓΕΣ επέστρεψε στον χώρο σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση.

Την περασμένη Παρασκευή ο κ. Καμπάς όπως πρώτο έγραψε το OnAlert, και μετά την ανακοίνωση των αποφάσεων του ΚΥΣΕΑ, είχε νιώσει έντονες ενοχλήσεις στο στήθος. Τα επίμονα συμπτώματα κατέστησαν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. O αρχηγός ΓΕΣ, υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και σε ποιο μέγεθος υφίστανται στενώσεις οι οποίες χρήζουν θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Aπό την εξέταση δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα ωστόσο ο αρχηγός ΓΕΣ, παρέμεινε βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου σε ακινησία. Αργότερα, το απόγευμα του Σαββάτου πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και επέστρεψε στο σπίτι του. Την Κυριακή το πρωί έφθασε στην Αθήνα και ανέλαβε τα καθήκοντα του στο ΓΕΣ.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα