Ηλεία

Νέα Διοίκηση στην 117 ΠΜ Ανδραβίδας: «Δεν κάνουμε εκπτώσεις στα ιδανικά μας»

Ακούστε το άρθρο

Η φράση «δεν κάνουμε εκπτώσεις στα ιδανικά μας, τις αρχές μας και τα πιστεύω μας» που είπε απευθυνόμενος προς το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα ο ταξίαρχος (Ι) Νικόλαος Κωσταβάρας, είναι ενδεικτική της διοίκησης που θα ασκήσει στο αξιόμαχο προσωπικό της ιστορικής μονάδας.

Χθες Παρασκευή 7 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στην 117 Πτέρυγα Μάχης (117ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Γεώργιου Μπλιούμη η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης της 117ΠΜ, με ανάμεικτα συναισθήματα από τον Ταξίαρχο (Ι) Κωνσταντίνο Δελήμπαση στον Ταξίαρχο (Ι) Νικόλαο Κωσταβάρα.

Ο νέος διοικητής ευχαρίστησε τον απελθόντα διοικητή Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Δελήμπαση και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να κρατά ψηλά την σημαία της ΠΜ η οποία θα βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα…

Στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διατελέσαντες Διοικητές της 117ΠΜ, απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών. Την Δοξολογία τέλεσε ο μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός πλαισιούμενος από τον αρχιμανδρίτη π. Φιλάρετο Σπανόπουλο. Μεταξύ των επισήμων:ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Παλαιολόγος, ο αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Μίγκος που συνόδευε την Φιλαρμονική Λεχαινών και ο πρόεδρος του ΤΔ Λεχαινών κ. Γιώργος Γαλάτης.

Όλη η επικαιρότητα