Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

«Νέα Δύναμη Προοπτικής»: Δήμου Πηνειού: Πρώτη ανακοίνωση υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού με επικεφαλής τον Σάκη Γεωργόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Δήμο και τους πολίτες της, ο συνδυασμός «Νέα Δύναμη Προοπτικής» με υποψήφιο Δήμαρχο Πηνειού τον κύριο Διονύσιο Γεωργόπουλο ανακοινώνει πλέον και επίσημα -μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης-  από σήμερα τους υποψήφιους δημοτικούς  συμβούλους  για τη νέα δημοτική αρχή.

Με αφορμή την ανακοίνωση, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού  Διονύσιος Γεωργόπουλος δήλωσε:

«Έχουμε ολοκληρώσει τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της παράταξης

«Νέα Δύναμη Προοπτικής». Μία διαδικασία που ολοκληρώθηκε μέσα από μία σημαντική διαβούλευση που πραγματοποιήθηκε με τις τοπικές κοινωνίες, ώστε να είναι το ψηφοδέλτιό μας, όσο γίνεται πιο αντιπροσωπευτικό του συνόλου του Δήμου μας, χωρίς προκαταλήψεις και τεχνητούς αποκλεισμούς.

Είναι η ομάδα των συνοδοιπόρων μου στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Πηνειού.

Καταξιωμένα και άξια πρόσωπα της κοινωνίας μας, με διάθεση προσφοράς. Δημιουργικές δυνάμεις, που θέλουν να υπηρετήσουν τον στόχο για ένα ανθρώπινο Δήμο, απαρτίζουν το συνδυασμό μας.

Μας ενώνει η κοινή απόφαση να εργασθούμε για το καλό του Δήμου μας,  γι’αυτό και η Δημοτική μας κίνηση είναι ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική.

Με συνέπεια και μέσα από τον διάλογο με την κοινωνία μας, θα θέτουμε τις προτεραιότητές μας, για να ομορφύνουμε το Δήμου μας.

Μία νέα δυναμική δημοτική ομάδα, θα δώσει τον δικό της αγώνα, με μόνο αντίπαλο τα προβλήματα του Δήμου  και των χωριών του.

Είμαι σίγουρος, ότι οι δημότες μας, θα επιβραβεύσουν με την υπερψήφιση του συνδυασμού μας, τις ιδέες, την εργατικότητα και την δυναμική που έχουν όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά. Καλή τους επιτυχία, για το καλό του Δήμου  και των χωριών της»

Τέσσερα πρόσωπα καταξιωμένα όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και λόγω της προσφοράς τους στη κοινωνίας όπως η κυρία Γιαννακοπούλου Ελένη, η κυρία Κοντούλη Χρυσοβαλάντου Ειρήνη, ο κύριος  Κυριαζής Παναγιώτης και ο κύριος Λαγανόπουλος Δημήτριος  στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο, της εργατικότητας, της διαφάνειας ,της προοπτικής, της αλληλεγγύης, της ενότητας και της αγωνιστικότητας.

Είναι πολίτες που μοιράζονται μαζί μου τις ίδιες ανησυχίες και  συμφωνούμε σε βασικές αρχές και έχουμε κοινό όραμα για το μέλλον του τόπου».

Σε κοινή τους δήλωση οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι τονίζουν:

«Εκφράζουμε  την ηθική και πολιτική στήριξή μας στη παράταξη  «Νέα Δύναμη Προοπτικής» και καλούμε τους πολίτες του Δήμου Πηνειού ότι τους θέλουμε δίπλα μας  για να συναποφασίζουμε και να διεκδικούμε όλοι μαζί το καλύτερο για τον τόπο μας. Για να πετύχουμε την αλλαγή στον δήμο και στη ζωή μας. Σας καλούμε για να στείλουμε το μήνυμα ελπίδας και νίκης σε όλο το Δήμο Πηνειού για ένα καλύτερο αύριο»

Όλη η επικαιρότητα