Εκλογές Ηλεία Πολιτική

«Νέα Εποχή- Δήμος Πηνειού»: Η Μαρία Πανάγαρη στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμη νέο και δυναμικό στέλεχος προστέθηκε στην παράταξη νίκης του υποψήφιου Δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου. Ο λόγος για την Μαρία Πανάγαρη από τη Γαστούνη που θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ», δηλώνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της στο όραμα του Πάνου Θεοδωρακόπουλου για έναν Δήμο Πηνειού πρωτοπόρο σε όλη την Ηλεία.

Η Μαρία Πανάγαρη γεννήθηκε στη Γαστούνη και είναι κόρη του Παναγιώτη και της Αγγελικής Πανάγαρη. Από το 2015, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Πάτρα μένει μόνιμα στην Γαστούνη και παράλληλα φοιτά στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κάνοντας το μεταπτυχιακό της.

«Η αγάπη μου για τον τόπο μου και η επιθυμία μου για την περεταίρω ανάπτυξη του ήταν παράγοντες που διαμόρφωσαν την απόφαση μου να επιστρέψω σε αυτόν. Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου είναι για να εκφράσω τις ανάγκες τα θέλω και τις απαιτήσεις της νέας γενιάς μας καθώς ο τόπος μας χρειάζεται αναβάθμιση , νέα πρόσωπα και φρέσκες ιδέες», τονίζει η Μαρία Πανάγαρη.

Όλη η επικαιρότητα