Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

«Νέα Εποχή» Δήμου Πηνειού: Η Χριστίνα Βρυώνη υποψήφια με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμη νέο και δυναμικό στέλεχος προστέθηκε στην παράταξη νίκης του υποψήφιου Δημάρχου Πηνειού Πάνου Θεοδωρακόπουλου.

Ο λόγος για την Χριστίνα Βρυώνη από το Βαρθολομιό που θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΔΗΜΟΣ ΠΗΝΕΙΟΥ», δηλώνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της στο όραμα του Πάνου Θεοδωρακόπουλου για έναν Δήμο Πηνειού πρωτοπόρο σε όλη την Ηλεία.

Η Χριστίνα Βρυώνη ανήκει και αυτή στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που μαζί με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο θέλουν να βάλουν τον τόπο τους σε αναπτυξιακή πορεία. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βαρθολομιό όπου και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Κατέρχεται ως υποψήφια για δεύτερη φορά .

«Στον Πάνο Θεοδωρακόπουλο με κέρδισε ο ατόφιος χαρακτήρας του η ανθρωπιά του και η καθαρότητα της σκέψης του!!! Πιστεύω ακράδαντα ότι ένας τόσο καθαρός και αμόλυντος άνθρωπος είναι ικανός να οδηγήσει τον Δήμο μας και τα χωριά του στην πρόοδο και την ανάπτυξη με έργα ουσίας που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας με αποτέλεσμα η νέα γενιά να παραμείνει στον τόπο μας! ΑΞΙΖΟΥΜΕ ένα καλύτερο αύριο, μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τον ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ και θα την διεκδικήσουμε!!!», τονίζει η Χριστίνα Βρυώνη.

Όλη η επικαιρότητα